Резюме від 22 травня 2024 PRO

Артем

Керівник

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник проекту, а після - керівник готелю

з 03.2022 по 08.2022 (5 місяців)
КУБ-ХОТЕЛС, Болгарія, Варна (Готельно-ресторанний бізнес)

Перебуваючи деякий час за кордоном, працюючи віддалено директором магазинів в Одесі, отримав запрошення на запуск готелю та ресторану у Болгарії, а також, на подальше управління та ведення цього проекту.
В обов'язки входило: розроблення концепції, підбор персоналу, партнерів, постачальників, налагодження роботи закладу згідно норм законодавства Європейської країни.
Досягнення: готель і ресторан при ньому були запущені,налагоджені всі виробничі процеси, персонал підібран та навчен та вмотивований на досягнення поставлених цілей.
Отже, у короткий термін у незнайомий країні був виконаний проект по запуску та повноцінному функціонуванні готельно-ресторанного комплексу.

Директор мережі магазинів

з 03.2021 по нині (3 роки 3 місяці)
Магазин продуктів, Одесса (Роздрібна торгівля)

Обов'язки: пошук локацій, запуск магазинів з нуля, розробка концепції та визначення стандартів роботи персоналу, управління магазинами, персоналом, перемовини різного характеру з постачальниками, ведення документації магазину.
У підсумку, станом на сьогодні, з нуля відкрито і працюють декілька магазинів у відповідності до розробленої концепції, персонал підібран, навчен і працює, продажі на рівні спрогнозуваних.

Слідчий слідчого, відділу, оперуповноважений.

з 03.2017 по 08.2017 (5 місяців)
Національна поліція, Одеса (Охрана, безопасность, оборона)

Робота з документами, слідчо-оперативна діяльність, розшукова діяльність.

Менеджер( начальник дільниці)

з 05.2012 по 07.2017 (5 років 2 місяці)
McDonalds, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки: управління персоналом (50-70 осіб на зміні), вміння працювати з персоналом та відвідувачами. Розгляд скарг та їх вирішення.
Вміння діяти в екстрених ситуаціях.
Робота з касовими апаратами, знання касової політики, уміння вести журнали РРО, касових книг, робота з інкасацією тощо.
Знання технологій виробництва, безпеки та якості їжі.
Робота на результат, прагнення до виконання цілей та завдань, комунікабельність, дисциплінованість, грамотне мовлення, вміння навчати, старанність, відповідальність, акуратність, пунктуальність, уважність, створення позитивної робочої обстановки.
Проведення повної інвентаризації обладнання та продуктів у ресторані, щоденна, щотижнева, щомісячна.
Досягнення: за три роки став менеджером, отримав навички підбору та управління персоналом, загалом, у підпорядкуванні мав більше 150 робітників, навчився різним прийомам роботи з персоналом, їх мотивації, оптимізації виробництва та виведення ресторану на максимальну прибутковість.

Освіта

Національний університет "Одеська юридична академія"

Правознавство, судово-адміністративний факультет, Украина, Одесса
Вища, з 2010 по 2015 (4 роки 8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Класс по развитию на позицию менеджера ресторана "basic swing manager"(Украина, Киев)

2015 (15днів)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Молодий, амбіційний, досвідчений керівник без поганих звичок.

Допоможу роботодавцю в управлінні, формуванні та мотивації команди.
Виведу поставлений проект на потрібні показники прибутковості.
Організую концепцію нового проекту.
Розроблю стандарти праці працівників.
Водійське посвідчення категорії В.
Англійська на розмовному рівні.

Від роботодавця чекаю достойних умов праці, своєчасну та достойну зарплатню, залученість до співпраці, своєчасної комунікації, взаємоповагу, взаєморозуміння та кооперацію.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати