• PRO

Євгенія

Адміністратор, менеджер ресторану, 35 000 грн

Вид зайнятості:
повна
Вік:
39 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор ресторану

з 07.2024 по 06.2025 (11 місяців)
Ветерано, ТОВ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Координація та контроль роботи персоналу (офіціанти, бармени, прибиральники)
Забезпечення високого рівня обслуговування гостей та вирішення конфліктних ситуацій
Зустріч і розміщення гостей, контроль за комфортом перебування в залі
Навчання нових співробітників стандартам обслуговування та корпоративної етики
Ведення щоденної звітності (касові звіти, облік бронювань, контроль зміни)
Робота з POS-системами
Замовлення витратних матеріалів, продуктів та алкоголю та контроль залишків на складі
Взаємодія з постачальниками та технічним персоналом
Ведення документації: оформлення накладних, приймання товару, перевірка відповідності супровідних документів
Співпраця зі складами та постачальниками щодо прийому продукції та вирішення спірних питань
Контроль своєчасної передачі накладних у бухгалтерію

Direct-менеджер

з 11.2023 по 11.2024 (1 рік)
Bisness School, Дистанційно (Освіта, наука)

Взаємодія з клієнтами, студентами, партнерами щодо питань навчання та супроводу.
Консультації потенційних студентів щодо вибору курсу, форматів навчання та умов.
Збір та аналіз аналітики для вдосконалення освітнього процесу.
Обробка заявок на участь у дистанційному навчанні через месенджери (Telegram, WhatsApp)
Надання інформації про процес реєстрації, оплату та графік навчання

Працівник ресторану

з 05.2022 по 10.2023 (1 рік 5 місяців)
Landal Green Park, Дистанційно (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар холодного процесу
Основні обов’язки:
Приготування салатів, закусок та десертів відповідно до стандартів якості.
Підготовка інгредієнтів для приготування страв, а також заготовки до роботи зміни для забезпечення безперебійного процесу на кухні.
Дотримання норм гігієни та санітарії під час приготування продуктів.
Підтримка чистоти на робочому місці та своєчасне оновлення запасів.

Кухар піцайоло
Основні обов’язки:
Приготування різноманітних видів піци.
Підтримка високих стандартів якості в кожній порції піци та своєчасне виконання замовлень.
Підтримка робочого простору в чистоті та організованості.

Бармен
Основні обов’язки:
Приготування кави, різноманітних напоїв та коктейлів за стандартами та рецептурами закладу.
Забезпечення належного рівня чистоти та порядку на барній станції, включаючи мийку посуду та організацію запасів інгредієнтів.
Постійний моніторинг наявності необхідних компонентів для напоїв, своєчасне поповнення запасів.
Підтримка високого рівня обслуговування та задоволення гостей.

Банкет-менеджер

з 04.2017 по 03.2019 (1 рік 11 місяців)
Dream Land, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Надання професійних консультацій клієнтам щодо організації свят, банкетів та заходів різного формату.
Прийом та обробка замовлень на проведення святкових подій, визначення вимог клієнтів та надання рекомендацій щодо формату заходу.
Проведення зустрічей із клієнтами, розрахунок бюджету заходу та супровід банкетів (підготовка, контроль виконання та якісне обслуговування на всіх етапах).
Взаємодія з усіма підрозділами парку (координація роботи з іншими департаментами для забезпечення високого рівня обслуговування клієнтів).
Здійснення вихідних дзвінків по базі клієнтів для уточнення інформації, отримання відгуків та подальшої роботи з потенційними клієнтами.
Виконання особистих планів продажу та досягнення встановлених KPI, сприяння залученню нових клієнтів.
Наповнення та ведення CRM-системи, аналіз даних клієнтів для оптимізації комунікацій та підвищення ефективності роботи.
Проведення навчання нових співробітників, забезпечення високих стандартів обслуговування та підтримка корпоративної культури.

Освіта

Swiss Montreux Business School

Business Administration, Київ
Вища, з 2025 по 2025 (менш ніж 1 рік)

ДВГГУ

Інститут психології і управління, Клинична психологія, Київ
Вища, з 2003 по 2008 (5 років)

Знання і навички

  • Пользователь Internet
  • Знание офисных программ
  • Ведення CRM
  • Iiko
  • Syrve
  • Управління командою
  • Управління рестораном
  • Інвентаризація
  • Адміністрування офісу
  • Знання психології
  • Управління товарними запасами
  • Trello
  • Проведення касових операцій
  • Знання касової дисципліни
  • Ведення первинної бухгалтерської документації
  • Пошук постачальників
  • Робота в команді
  • Самостійне прийняття рішень
  • Комунікабельність
  • Здатність до навчання
  • Неконфліктність
  • Робота із запереченнями

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — просунутий
  • Англійська — середній
  • Нідерландська — початковий

Додаткова інформація

Особисті якості:
Відповідальність, працездатність, дисциплінованість, цілеспрямованість, стресостійкість, вміння працювати однаково продуктивно як у групі, так і індивідуально.

Захоплення та інтереси:
Музика, читання книг, true crime, кіно, активний відпочинок, подорожі.

За своє життя працювала і вожатою в таборі, і робила фарбу для автомобілів, і запускала проект вуличної їжі) Люблю активний ритм роботи, дізнаватися та спробувати щось нове.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: