Резюме від 1 березня 2024 PRO

Наталя

Гідрогеолог, інженер-геолог, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Глобине

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Підсобний робітник

з 05.2022 по нині (2 роки)
ТОВ "Промінь-Лан", с. Весела Долина, Великі Кринки (вирощування зернових культур і розведення ВРХ)

виконання допоміжних сільськогосподарських робіт, фізична праця

Гідрогеолог

з 03.2015 по нині (9 років 2 місяці)
ФОП Сємєніхіна, Харків (гідрогеологія, інженерна геологія)

Оцінка вприливу на довкілля експлуатації водозаборів, геологічний супровід розробки родовищ підземних вод, моніторинг підземних вод,технічні схеми експлуатації родовищ, гірничій відвід, гідрогеологічні висновки, проекти ЗСО, проекти буріння свердловин, підготування висновків для отримання спеціальних дозволів на есплуатацію родовищ, оцінка запасів підземних вод, робота з базою даних, обробка польових матеріалів, робота в полі, робота з графічними програмами.

Провідний гідрогеолог

з 06.2009 по 06.2014 (5 років)
Схід ДРГП, Луганськ (Регіональне геолого-гідрогеологічне підприємство)

гідрогеологічні висновки, проекти ЗСО, проекти буріння свердловин, підготування висновків для отримання спеціальних дозволів на есплуатацію родовищ, оцінка запасів підземних вод, робота з базою даних, обробка польових матеріалів, робота в полі, робота з графічними програмами.

Оператор бази данихх

з 03.2005 по 12.2005 (9 місяців)
Харківська комплексна геологічна партія, Харків (Геологічна та гідрогеологіна зйомка, буріння свердловин, оцінка запасів)

робота з гідрогеологічною базою даних, пошук, аналіз та введення інформації

Інженер геолог

з 07.2002 по 06.2009 (6 років 11 місяців)
УкрКоммунНДІпроект, Харків (вишукування та проектування під будівництво будівель, споруд та комунікацій и сооружений)

польові роботи, обробка архівних и польових матеріалів, робота з програмою визначення параметрів гнунтів, проекти водних сквердловин, побудова інженерно-геологічних розрізів.

Освіта

ХНУ ім. Каразіна

ГГФ, гідрогеологія, інженерная геологія, Харків
Вища, з 1997 по 2002 (5 років)

Базова підготовка гідрогеологів та інженерів геологів. Вивчення загальної геології, гідрогеології, нафтогазової геології, структурної геології, механіки грунтів, бурової справи, основ екології та ін.

Знання і навички

MS Office JavaScript Adobe Photoshop Java Python Programming IntelliJ IDEA MS Excel MS Word CorelDRAW VS Code Mapinfo MS Access Brackets Малювання ArcMap Atom Typewriting

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

На теперішній час є внутрішньо переміщеною особою з Харківської області. Заміжня, маю двох неповнолітніх дітей, дикретну відпустку не планую. Комунікаційна, виконавча, працелюбна, легко зходжуся з людьми, легко навчаюся, люблю порядок та пунктуальність. Легко аналізую та структурую матеріал, створюю елементарні бази з накопиченого матеріалу для більш швидкого до нього доступу.


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: