• PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3549685/

Менеджер, керівник, 30 000 грн

Розглядає посади:
Менеджер, керівник, Адміністратор магазину, Менеджер з продажу
Вид зайнятості:
повна, неповна
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер ресторану

з 03.2021 по 05.2023 (2 роки 2 місяці)
This is Пивбар, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Забезпечення безперебійної роботи ресторану
-Забезпечення прибутковості ресторану
-Проведення інвентаризацій сировини ТМЦ та ОС
-Управління персоналом ресторану (проведення зборів, тренінгів, створення та контроль ведення чек листів, КЛН, атестація знань персоналу)
-Управління асортиментом бару та кухні оновлення меню
-Контроль, проведення та аналіз інвентаризацій
-Створення бюджетів доходів та видатків
-Формування звітів
-Підтримка сервісу (Премія «Сіль» «Кращий Пивний Ресторан України 2021р»)та якості страв, що видаються в зал, на вищому рівні -Впровадження стандартів НАССР

Адміністратор

з 09.2020 по 03.2021 (6 місяців)
Capi Di Monte, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Керівник закладу

з 06.2019 по 07.2020 (1 рік 1 місяць)
Реберня на Узвозі, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану з "0"
Забезпечення безперебійної роботи ресторану, контроль роботи колективом понад 150 осіб
Здійснення безпосереднього керівництва персоналом, розподіл та постановка завдань, координація роботи, контроль;
забезпечення ефективного використання кадрового потенціалу;
Проведення зборів, інструктажів – інформування персоналу;
Контроль відповідності персоналу та виконуваної роботи корпоративним стандартам;
Підвищення рентабельності витрат за персонал, зменшення % плинності кадрів; Контроль ФЗП;
Контроль та підвищення якості обслуговування Гостей. Спілкування з гостями:
Вивчення смаків відвідувачів та їх побажання;
Підвищення індексу задоволеності Гостей
Контроль відповідність страв кухні та бару стандартам (зовнішній вигляд, час приготування).
Контроль за дотриманням стандартів.
Робота над усуненням факторів, що викликали рекламацію Гостей.
Проведення внутрішніх вимірів дотримання стандартів.
Інформування персоналу про акції та механіку їх проведення.
Сегментація та аналіз цільової аудиторії ресторану (на підставі даних Card admin та особистих спостережень).
Формування бюджету ресторану, контроль його виконання

Виявлення та розслідування зловживань персоналу. Контроль за дотриманням касової дисципліни.
Виконання плану витрат та їх оптимізація.

Забезпечення госп.діяльності. Здійснення оперативного керівництва: Виробництвом;
обслуговуванням;
Технічне обслуговування;
санітарним станом;
Безпекою.
Складання звітів.
Якісне ведення ділового документообігу, листування.

Касир

з 10.2018 по 06.2019 (8 місяців)
Honey, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Киевская Академия парикмахерского искусства

Дизайнер прически и макияжа, Киев
Вища, з 2013 по 2017 (4 роки 3 місяці)

Додаткова інформація

Водійське посвідчення
Посвідчення водія категорії В, наявність автомобіля
Особисті якості
- стійкість у стресових ситуаціях;
- винахідливість, здатність швидко орієнтуватися у складних ситуаціях; - організаторські здібності;
- здатність швидко навчатися;
- організованість, врівноваженість, дипломатичність;
- розумне почуття гумору;
- Високий рівень працездатності, відповідальність;
- дисциплінованість, акуратність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати