Резюме від 8 листопада 2016

Катерина

Продавець-консультант

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Касир

з 05.2016 по 09.2016 (4 місяці)
Prostor, Львов (Роздрібна торгівля)

Освіта

НТУУ "КПІ"

МУФ, Фінанси і кредит, Киев
Незакінчена вища, з 2016 по 2018 (1 рік 9 місяців)

"Фінанси і кредит" одна із основних спеціальностей економічного напряму. Програма спеціальності орієнтована на підготовку кваліфікованих фахівців для фінансової системи держави, які повинні об'єктивно оцінювати економічні процеси, що відбуваються в суспільстві, розуміти суть і тенденції розвитку фінансових стосунків і їх особливостей у сфері державних фінансів, міжнародних фінансів і фінансів господарських одиниць, розробляти і вирішувати питання розвитку фінансової системи.

ДВНЗ "Червоноградський гірничо-економічний коледж"

Економіка підприємства, Червоноград
Середня спеціальна, з 2014 по 2016 (1 рік 9 місяців)

"Економіка підприємства" одна із основних спеціальностей у галузі знань професійного напряму підготовки "Економіка і підприємництво". В її межах вивчаються теоретичні та практичні аспекти господарської діяльності підприємств і організацій. "Економіка підприємства" – це органічне поєднання економічної діяльності та її результатів. Спеціальність "Економіка підприємства" формує системні знання з питань ведення господарської діяльності підприємства, які дозволяють знаходити і обґрунтовувати ефективні рішення.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: