• PRO

Mykyta

Керуючий рестораном, бар-менеджер, 45 000 грн

Розглядає посади:
Керуючий рестораном, бар-менеджер, Керуючий баром
Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
27 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер ресторану

з 04.2023 по нині (2 роки 4 місяці)
Barvy, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Планування та управління діяльністю ресторану для досягнення фінансових і якісних показників.

Контроль операційних процесів та організація ефективної роботи всіх відділів.

Підбір персоналу, навчання, мотивація та оцінка ефективності команди.

Впровадження KPI-системи та нових інструментів мотивації персоналу.

Робота з постачальниками та підрядниками: ведення переговорів, контроль якості продукції, оптимізація витрат.

Фінансовий контроль: аналіз марочних звітів, собівартості страв і напоїв, ABC-аналіз, управління бюджетом.

Робота з касовими журналами та звітністю, контроль касової дисципліни.

Організація та оптимізація процесів у ресторані для підвищення продуктивності та зниження витрат.

Робота з маркетингом: створення маркетингових досліджень, систем зворотного зв’язку.

Підвищення впізнаваності бренду та лояльності гостей через нові формати комунікації та акції.

Вирішення конфліктних ситуацій з гостями та персоналом, формування позитивного іміджу закладу.

Контроль за дотриманням санітарних норм, стандартів безпеки та сервісу.

Junior project manager

з 10.2022 по 02.2023 (4 місяці)
Apteka Polska, Дистанційно (IT)

Волонтер

з 05.2022 по 08.2023 (1 рік 3 місяці)
БФ "ОК Фонд", Київ (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Керівник проєкту

з 02.2022 по нині (3 роки 6 місяців)
"Троянські Котани", Київ (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Адміністратор кав'ярні

з 10.2021 по 06.2023 (1 рік 8 місяців)
Hermes coffee, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший бармен

з 10.2021 по нині (3 роки 10 місяців)
Fiji Group Restaurants, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація та контроль роботи барної зони, забезпечення високого рівня сервісу.

Управління командою барменів: навчання, мотивація, розподіл обов’язків.

Контроль товарних залишків, проведення інвентаризацій, списань та замовлення продукції.

Робота з постачальниками: вибір якісних продуктів, контроль термінів постачання, узгодження умов співпраці.

Ведення документації: калькуляція коктейлів, звітність, касова дисципліна.

Участь у розробці коктейльної карти, впровадження нових авторських напоїв.

Дотримання санітарних норм та стандартів зберігання продукції.

Взаємодія з менеджментом та гостями закладу, підтримка стандартів обслуговування.

Робота з конфліктними ситуаціями та підвищення рівня гостинності.

Бармен/Кальянщик

з 06.2019 по 09.2021 (2 роки 3 місяці)
Prynada, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Кальянщик

з 06.2019 по 08.2021 (2 роки 2 місяці)
Hight hookah lab, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Сезонный выход на работу кальянщиком.

Бармен

з 05.2018 по 08.2019 (1 рік 3 місяці)
Hayloft, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Адміністратор ресторану

з 12.2016 по 03.2017 (3 місяці)
їж-пий, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Ст.Кальянщик

з 06.2016 по 12.2016 (6 місяців)
Molotok loft-bar, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Кальянщик

з 04.2016 по 11.2016 (7 місяців)
"To be", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Підробіток кальянщиком від "To be", на фестивалях.

Офіціант-ранер

з 05.2015 по 12.2015 (7 місяців)
Мисливець, гриль-бар, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Національний Університет Біоресурсів і Природокористування України

Соціально-психологічна реабілітація, Київ
Вища, з 2024 по 2025 (1 рік)

Національний Університет Біоресурсів і Природокористування України

ІТ, розробка програмного забезпечення, Киев
Вища, з 2017 по 2020 (3 роки)

Київський технікум електронних приладів

Розробка програмного продукту, Киев
Середня спеціальна, з 2013 по 2017 (4 роки)

Знання і навички

  • Підбір персоналу
  • Управління персоналом
  • Робота з постачальниками
  • Чек-ліст
  • Касові операції
  • Ведення касової книги
  • Управління командою
  • Управлінські навички
  • MS Excel
  • MS Word
  • PC User
  • Ability to analyze
  • Google Analytics
  • Internet User
  • Google
  • Обучение персонала
  • Продажа продукции
  • Управления командой
  • Наполегливість
  • Організація банкетів
  • Організація кейтерингу
  • R-Keeper
  • iiko
  • Побудова графіків для персоналу
  • Ведення соціальних мереж
  • Контроль запасів
  • Ведення документації
  • Ініціативність
  • Лідерство

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Не цікавить SMM, Менеджери з продажів, Call-центри

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: