Резюме від 14 січня 2017

Дмитрий

Массажист, 3 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Масажист

з 10.2016 по 12.2016 (2 місяці)
Sport Life, Луцк (Краса, фітнес, спорт)

Масажиста, достих усвоения основных, и дополнительных навыков масажиста.

Освіта

ЛМК

Фельдшер, Луцк
Середня спеціальна, з 2012 по 2016 (4 роки 4 місяці)

Додаткова освіта та сертифікати

Курс професионального масажиста

3 месяца

Додаткова інформація

Мене звати Дмитро, маю медичну освіту, сертифікат по закінченню курсів, лікувально-профілактичного масажу. Надаю послуги лікувального, масажу з оздоровчим ефектом.Звертайтесь за телефоном [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Надаю послуги, таких видів масажу:
-Антицилюлітний лімфодренаж.
-Масаж обличчя
-Медовий
-Лікувальний
-Спортивний
-Класичний
-Дитячий масаж
АНТИЦИЛЮЛІТНИЙ ЛІМФОДРЕНАЖ
(Антицелюлітний масаж включає в себе спеціальні техніки масажу і є одним з найбільш ефективних засобів проти целюліту.Основні його переваги: зняття стресу і розслаблення організму, поліпшення загальних функцій організму, поліпшення лімфатичної системи, стимулювання кровообігу.Покращує зовнішній вигляд шкіри, роблячи її більш гладкою. Результат можна побачити вже після кількох сеансів масажу. )
МАСАЖ ОБЛИЧЧЯ
( Обмінні процеси приходять у форму, епідерміс отримує всі потрібні поживні речовини, еластин і колаген виробляються швидше,епідерміс стає пружний, а зморшки розгладжуються, віддаляється набрякліст, повертається м'язовий тону, сліди висипу і почервоніння зникают, контур ставати більш чітким, зникають відвисання,процедура служить профілактичним засобом для попередження появи зморшок.)
МЕДОВИЙ МАСАЖ
(Посилює кровообігу в зоні масажу, поліпшує трофіки тканин, прискорює відток венозної крові та лімфатичної рідини. Крім цього, масаж ініціює запуск рефлекторних процесів за участю центрів спинного мозку, що потенціює місцевий ефект, а також покращує роботу внутрішніх органів.Мед при масажі виступає ще й у ролі сорбенту, витягаючи на себе з міжтканинної рідини і підшкірної жирової клітковини накопичуються там токсичні речовини, або, як їх ще прийнято називати, шлаки. Завдяки цьому ми отримуємо ще один ексклюзивний ефект медового масажу — очищаючу дію на організм).
ЛІКУВАЛЬНИЙ МАСАЖ
( Це вплив на тіло прийомами розтирання, розминання та вібрації руками спеціаліста. Важко переоцінити роль масажу в боротьбі з наслідками травм, а також при нервовому виснаженні, синдромі хронічної втоми. Лікувальний масаж найчастіше буває додатковою терапією при основному лікуванні багатьох захворювань.
Курс масажу допоможе в боротьбі із захворюваннями:

-остеохондроз;
-хронічний артрит;
-радикуліт;
-гіпертонія;
-знижений тиск;
-знижений тонус кишечника;
-хронічний гастрит зі зниженою кислотністю;
-бронхіт;
-пневмонія;
-бронхіальна астма;
-порушення капілярного кровообігу;
-травми м’язів і сухожиль.
САОРТИВНИЙ МАСАЖ
(Основний плюс спортивного масажу полягає в тому, що при ньому проводять детоксикацію м’язової тканини, і молочна кислота, яка накопичилася після тренінгу, що викликає зазвичай печіння і біль, звільняється і утилізується організмом.
При масажі поліпшується кровотік тканин, що позитивно впливає як на їх проникність для кисню, так і на засвоєння поживних речовин, і, в першу чергу, білка. Крім цього, масаж розслабляє і знижує рівень кортизолу — гормону стресу.)
Класичний масаж
( Включає в себе масаж спини, живота, шийно.-комірцевої зони, волосяної ділянки голови, обличчя, рук, ніг. Масаж є ефективним методом лікування і профілактики різних недуг. Застосування масажу сприяє ліквідації болів, набряків, спайок, нормалізації статевої функції, прискорення процесів регенерації травмованих тканин. Масаж відновлює силу стомленних м'язів, підвищує її працездатність, зміцнює суглоби і зв'язки. )
ДИТЯЧИЙ МАСАЖ
( Масаж новонародженого стимулює його розвиток, зміцнює м’язи й кістки . Діти, яким регулярно роблять масаж менше хворіють, стають витривалішими, вчаться повзати і роблять перші кроки значно раніше однолітків. Та й згодом швидше ростуть, добре набирають вагу і їх легше укладати спати. Відбувається оздоровлення і внутрішніх органів, під час масажу відбувається прискорення кровотоку, руху лімфи і нормалізація обміну речовин.).
МАСАЖ НА ДОМУ
Наше життя протікає в шаленому темпі. Нам цілий день доводиться проводити на роботі. Більшість людей знаходяться в одній позі, не виробляючи різноманітних навантажень або просто рухів. В такому разі на допомогу приходить дуже зручна і актуальна в наш час послуга - якісний оздоровчий масаж на дому.
Ціни на послуги по телефону.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: