- PRO
Євгенія
Керуючий рестораном, директор ресторану
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 35 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/3732927/
Досвід роботи
Заступник керуючого
з 09.2023 по 05.2025
(1 рік 8 місяців)
Shibuya Sushi Kiosk, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Функціональні обов’язки:
* Формування команди: підбір персоналу, програми адаптації, мотиваційні системи, впровадження рейтингових оцінок, організація внутрішніх тренінгів
* Повне адміністрування операційної та господарської діяльності:
* контроль фінансових потоків та бюджету
* робота з контролюючими органами
* аналітика продажів
* організація прийому гостей
* координація роботи кухні
* взаємодія з підрядниками
Керуюча ресторана
з 11.2020 по 03.2023
(2 роки 4 місяці)
Charlotta, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бюджетування ресторану та контроль входження до рамок бюджету.
- Контроль касової дисципліни та дотримання корпоративних правил персоналом.
- Введення/виведення страв, сезонні пропозиції
- розширення середнього чека, контроль собівартості.
- Розробка та впровадження програми лояльності, акційних пропозицій.
- Перегляд меню, цінової політики, банкетне меню.
- Проведення планових та позапланових інвентаризацій кухня/бар/склад/госптовари.
- Табелювання та формування штатного розкладу, графік виходу персоналу, нарахування з/п, бонусів та штрафних санкцій.
- Поліграфія (меню, внутрішня реклама, візитки, афіші, дисконт картки)
- Робота з постачальниками: пошук, порівняння, запит зразків, затвердження умов та цінової політики)
- робота з контролюючими органами
- Активна робота зі співробітниками: пошук, навчання, адаптація, розвиток професійних навичок
- Робота з гостями ресторану
- Навички роботи з комп'ютером
ПК на рівні впевненого користувача (пакет MS Office, Internet, E-mail, 1С)
-Висока стресостійкість, повна віддача улюбленій справі.
правління ресторанним та контроль за дотриманням стандартів ресторану;
-формування команди, навчання персоналу, проведення тренінгів, щеплення командного духу та згуртованої роботи;
-Дотримання фінансової та трудової дисципліни співробітниками ресторану;
-звітність відповідно до стандартів компанії про результати роботи ресторану;
-Робота з постачальниками, контроль якості продукції;
-робота з контролюючими органами
Керуюча
з 07.2020 по 11.2020
(4 місяці)
Кофейня-кондитерская MALVA, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Організація, контроль взаємодії всіх служб ресторану
- Підбір та навчання персоналу
- Аналіз та закупівля всього необхідного обладнання та інвентарю для роботи
- Аналіз та відбір постачальників, укладання договорів
- Контроль за дотриманням санітарних норм
- Складання штатного розкладу, графіків виходу на роботу персоналу, табелів обліку відпрацьованого часу;
- Взаємодія з контролюючими органами
- Ведення внутрішньої документації ресторану
- Контроль за наявністю та своєчасним продовженням дозвільної документації.
- Складання нового меню + написання тех.карт
- робота з орендодавцями
Директор
з 09.2017 по 03.2020
(2 роки 6 місяців)
Пироги и Друзья, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Мої навички:
- Бюджетування ресторану та контроль входження до рамок бюджету.
- Контроль касової дисципліни та дотримання корпоративних правил персоналом.
- Введення/виведення страв, сезонні пропозиції
- розширення середнього чека, контроль собівартості.
- Розробка та впровадження програми лояльності, акційних пропозицій.
- Перегляд меню, цінової політики, банкетне меню.
- Проведення планових та позапланових інвентаризацій кухня/бар/склад/госптовари.
- Табелювання та формування штатного розкладу, графік виходу персоналу, нарахування з/п, бонусів та штрафних санкцій.
- Поліграфія (меню, внутрішня реклама, візитки, афіші, дисконт картки)
- Робота з постачальниками: пошук, порівняння, запит зразків, затвердження умов та цінової політики)
- робота з контролюючими органами
- Активна робота зі співробітниками: пошук, навчання, адаптація, розвиток професійних навичок
- Робота з гостями ресторану
- Навички роботи з комп'ютером
ПК на рівні впевненого користувача (пакет MS Office, Internet, E-mail, 1С)
-Висока стресостійкість, повна віддача улюбленій справі.
правління ресторанним та контроль за дотриманням стандартів ресторану
-формування команди, навчання персоналу, проведення тренінгів, щеплення командного духу та згуртованої роботи
-дотримання фінансової та трудової дисципліни співробітниками ресторану
-звітність відповідно до стандартів компанії про результати роботи ресторану
-робота з постачальниками, контроль якості продукції
-робота з контролюючими органами
Керуюча
з 07.2014 по 09.2016
(2 роки 2 місяці)
ТОВ "Кофе Хауз. Украина", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Управління персоналом:
- встановлювати основні правила для персоналу, контролювати їх виконання
- проводить регулярні збори колективу
- організовувати, навчати та контролювати регулярність проведення навчання персоналу, тренінги, курси, дегустації
- формувати систему матеріальних стягнень та заохочень
- Формувати корпоративну культуру персоналу
- контролювати кадрові перестановки, набір та звільнення персоналу
- забезпечувати коректну взаємодію між працівниками різних підрозділів ресторану
- контролювати чи проводить сам інструктажі з техніки безпеки, охорони праці, санітарних вимог, правил трудової дисципліни та внутрішнього розпорядку.
2. Управління фінансовою діяльністю закладу:
- контроль нарахування та виплат заробітної плати, премій, пільг та інше
- підпис рахунків, документів
- Контроль витрат підприємства
- контролювати цінову політику ресторану, проведення різноманітних маркетингових акцій
- контролювати наявність та продовження документації, необхідної для безперебійної роботи закладу.
3. Організовувати роботу та здійснює контроль над роботою:
- закупівлі продуктів
- бару, укладати договори з постачальниками та контролювати якість продуктів
- працівників зали ресторану
- керівних працівників підприємства
- працівників технічної ланки (завгосп, електрик, сантехнік тощо)
-служби безпеки або охорони ресторану
Адміністратор
з 05.2013 по 06.2014
(1 рік 1 місяць)
Fashion Cake, Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Забезпечувати роботу з ефективного та культурного обслуговування відвідувачів, створення для них комфортних умов.
2. Консультувати відвідувачів з питань наявності наявних послуг, що проводяться спеціальними акціями, наявністю бонусних програм.
3. Вживати заходів щодо запобігання та ліквідації конфліктних ситуацій, розглядати претензії, пов'язані з незадовільним обслуговуванням відвідувачів.
4. Забезпечувати чистоту та порядок у приміщеннях, контролювати роботу прибиральниць.
5. Контролювати дотримання працівниками організації трудової та виробничої дисципліни, правил та норм охорони праці, техніки безпеки, вимог виробничої санітарії та гігієни.
6. Інформувати керівництво організації про наявні недоліки в обслуговуванні відвідувачів, вживає заходів щодо їх ліквідації.
7. Виконувати окремі службові доручення свого безпосереднього керівника.
8. Формировать заявки для закупки продуктов.
Бариста
з 05.2012 по 05.2013
(1 рік)
Fashion Cake, Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Приготування кавових та алкогольних напоїв.
2. Змішування інгредієнтів для напоїв.
3. Вибір сорту кави.
4. Обслуговування еспресо-машини.
5.Оформляти вітрини та утримувати їх у порядку.
Бармен
з 01.2011 по 04.2012
(1 рік 3 місяці)
Апельсин, Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Приймати замовлення від відвідувачів.
2. Консультувати відвідувачів з питань замовлення страв та напоїв.
3. Обслуговувати відвідувачів за барною стійкою готовими до вживання безалкогольними та алкогольними напоями та стравами.
4. Готувати безалкогольні та алкогольні коктейлі.
5. Здійснювати грошові розрахунки з відвідувачами.
6. Оформляти вітрини та барну стійку, утримувати їх у порядку.
9. Складати заявки на необхідну кількість та асортимент напоїв, закусок, облік посуду.
9. Отримувати товари та продукти зі складу чи виробництва.
10. Інвентаризація
Робітник линії роздачі
з 09.2008 по 12.2010
(2 роки 3 місяці)
Brasserie, Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Робота на лінії роздачі
2. Спілкування з гостями
3. Контроль якості та стандартів ресторану
4. Підтримання чистоти
5. Створення приємної атмосфери
Офіціант
з 06.2006 по 08.2008
(2 роки 2 місяці)
Престиж, Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Сервірувати столи.
2. Своєчасно змінює скатертини та серветки у міру їх забруднення.
3. Приймати замовлення від відвідувачів, допомагати відвідувачам вибрати страви та напої, орієнтувати їх за часом приготування замовлених страв.
4. Розподіляти замовлення за місцем його виконання між барменом та кухарем.
5. Контролювати своєчасність приготування та товарний вигляд страв перед подачею на стіл.
6. Подавати замовлені страви.
7. Виводити остаточну суму замовлення, подати відвідувачу та проводити з ним повний розрахунок за замовлення.
8. Підтримувати чистоту у залі.
9. Оформляти зал та сервірувати столи відповідно до святкових подій.
10. Проводити щомісячний переоблік посуду.
Освіта
ДонНТУ
Экономики и менеджмента, Донецк
Незакінчена вища, з 2013 по 2014 (9 місяців)
Знання і навички
- MS Excel
- MS Word
- MS Office
- 1С
- Пользователь Internet
- MS Outlook
- Adobe Photoshop
- Internet Explorer
- Outlook Express
- Opera
- Mozilla Firefox
- 1С:Бухгалтерия
- Графические редакторы
- Бухгалтерский учет
- Продажи
- Safari
- Графический дизайн
- Express
Додаткова інформація
Досвідчений співробітник, націлений на результат
- Професіонал з великим успішним досвідом роботи, величезним досвідом спілкування з гостями закладу
- Наявність лідерських та управлінських навичок
здатність до швидкого навчання
- Великий досвід продажів
- Комунікабельність
- відповідальність
- Цілеспрямованість
- орієнтація на результат
- Вміння створювати команду
Схожі кандидати
-
Заступник керівника
80000 грн, Київ, Кропивницький -
Керуючий баром
40000 грн, Київ, Дистанційно -
Керівник готельного комплексу
55000 грн, Київ -
Директор ресторану
30000 грн, Київ, Одеса -
Заступник директора
Київ, Дистанційно -
Директор підприємства
Київ