Резюме від 20 лютого 2022

Микола

Шеф-повар

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Полтава
Готовий працювати:
Українка

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Су-шеф

з 09.2020 по 09.2021 (1 рік)
Мис доброй надії, Полтава (Ристоран)

Замещение шеф-повара в его отсутствие; приготовление блюд; координация работы поваров; контроль качества продукции; работа с поставщиками продукции.

Шеф-повар

з 10.2017 по 02.2020 (2 роки 4 місяці)
Hotel Biathlon - Szklarska Poręba - Jakuszyce, Jakuszyce (Готельно-ресторанний бізнес)

Технологического процесса приготовления блюд;
Контроля себестоимости выпускаемой кухонной продукции;
Правил набора, обучения и управления персоналом кухни;
Требований Сан-Пина;
Правил эксплуатации технологического оборудования;
Порядка составления меню;
Правил создания технологических и калькуляционных карт;
Стандартов и технических условий на продовольственные товары, сырье и полуфабрикаты;
Правил и сроков хранения сырья, полуфабрикатов, готовой продукции.
Основные обязанности:
Осуществление руководства производственной деятельностью подразделения кухни.
Создание новых блюд согласно концепту ресторана.
Находить идеальный баланс между себестоимостью и стабильно высоким качеством блюд.
Приготовление широкого ассортимента позиций меню.
Введение и осуществление контроля за соблюдением новых рецептур и производственным процессом.
Проводить контрольные отработки блюд с поварами.
Организация работы персонала.
Организация хранения продуктов.
Ориентация на высокое качество и результат.
Финансовая отчётность.

Су-шеф

з 02.2017 по 07.2017 (5 місяців)
Мафія, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

•контроль работы персонала кухни на всех процессах;

•обучение персонала;

•инвентаризации, прием товара;

•составление листов заготовок;

•отчетность руководству

Старший повар

з 08.2015 по 12.2016 (1 рік 4 місяці)
Bar Concrete, Полтава (Ристоран)

Управління персоналом, навчання персоналу, розробка меню, контроль за якістю страв, складання технологічних карт, зняття залишків, приготування страв (VIP-рівень), закупівля продуктів, контроль обслуговування, проведення банкетів, виїзні заходи, вміння працювати в команді, звітність.

Повар универсал

з 01.2015 по 06.2015 (5 місяців)
Jasek Hotel (Польша), Вроцлав (Готелі / Ресторани)

Кухар гарячого цеху

Старший кухар

з 09.2013 по 12.2014 (1 рік 3 місяці)
Cinzano Restaurant, Полтава (Ристоран)

Управління персоналом, навчання персоналу, розробка меню, контроль за якістю страв, складання технологічних карт, зняття залишків, приготування страв (VIP-рівень), закупівля продуктів, контроль обслуговування, проведення банкетів, виїзні заходи, вміння працювати в команді, звітність

Освіта

Полтавський університет економіки і торгівлі

Технології в ресторанному господарстві, та здобув кваліфікацію інженера-тихнолога, спеціаліст, Полтава
Вища, з 2010 по 2013 (2 роки 7 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

кухар-кондитер 5 розряду

2009. 6месецев

Додаткова інформація

Цілеспрямований, пунктуальний, стрессоустойчів, комунікабельний, уважний, акуратний, відповідальний, легко навчаємо, досвід роботи з іноземними шеф-кухарями. Досвід в проведенні мастрер-класів, приготування страв на залі в присутність гостей.
Працював за кордоном. Польша


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: