Резюме від 17 липня 2023

Євген

Менеджер отдела закупок, сбыта, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Біла Церква

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Муковоз Євген Володимирович
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Біла Церква
Готовий працювати:
Біла Церква, Київ

Додаткова освіта та сертифікати
Visual 360
2022, 3 місяці

Знання мов
Англійська — середній

Про себе:
Комунікабельний, тому з легкістю встановлюю довготривалі зв’язки, відповідально ставлюся до обов’язків, цілеспрямований, прагну до досягнення високих показників у роботі, швидко навчаюсь та пристосовуюсь до різних умов праці, завжди готовий навчатися новому, стресостійкий. Шкідливих звичок не маю. Водійське посвідчення кат. В, С від 04.2015р.
Досвід роботи:
11.2022-по сьогодні – ТОВ «ЕКСПЕРТ МОТОРЗ», приймальник, майстер СТО: робота з дзвінками – прийом, обробка, консультація клієнтів сервісу, прорахування вартості замовлення, розподіл авто по постам враховуючи кваліфікацію майстрів, контроль якості ремонту та передача клієнту, контроль завантажуваності постів.
05.2021-11.2022 – ТОВ «ЕКСПЕРТ МОТОРЗ», менеджер з продажу: активний пошук B2B клієнтів по території України, розвиток дистрибуції, підтримання та розвиток існуючої клієнтської бази, звітність, планування робочого часу та відряджень, контроль над відвантаженнями товару та дебіторської заборгованості, пошук інших каналів збуту, розшмрення клієнтської бази СТО.
02.2017-01.2021 – ПрАТ «САВ 92» (ДП «САВ Сервіс Столиця»), представник торговельний: співпраця з існуючими та активне залучення нових клієнтів, розширення клієнтської бази, розвиток території, контроль дебіторської заборгованості, виконання планових показників, побудова якісної дистрибуції, звітність, мерчандайзинг, розширення асортименту, просування нової продукції, планування виконання показників, планування робочого дня та місяця, проведення тренінгів, робота з рекламаціями. У 2019 р. став кращим менеджером місяця та кварталу по виконанню планових показників.
03.2015-11.2016 – ТОВ фірма «Татьяна», менеджер СТО та логістики: переговори з замовниками з України та інших країн, оформлення документів по виконаним автоперевезенням, контроль за своєчасною оплатою виконаних рейсів, ведення табеля обліку роботи водіїв, робота з кореспонденцією, прийом та оприбуткування запчастин і матеріалів, облік і контроль переміщення товару, контроль за своєчасним поповненням залишків по запчастинах і матеріалах, прийом автомобілів на СТО та контроль за своєчасним виконанням робіт, оформлення подорожніх листів, їх звітність, облік і своєчасна звітність по газо- і електропостачанню, оформлення заявок і договорів на транспортне обслуговування, ведення загальної документації управління, видача та облік ПММ, оформлення видаткових накладних.
06.2014-01.2015 – ПАТ «КБ «Надра», менеджер відділення: консультація клієнтів, активне залучення нових клієнтів, продаж банківських продуктів, ведення рахунків фізичних та юридичних осіб, обслуговування фізичних осіб по картковим продуктам, кредитування фізичних осіб, внутрішня звітність, інкасація банкоматів.
09.2013-03.2014 – АТ «Дельта Банк», кредитний інспектор: консультація клієнтів, первинна ідентифікація клієнта, заповнення заявок для отримання кредиту (споживчі кредити, оформлення кредитів та кредитних карт), формування кредитного портфелю, оформлення договорів, активне залучення нових клієнтів, внутрішня звітність.
Володіння мовами:
Українська та російська мови – вільно.
Англійська мова – середній рівень.
Знання комп’ютера:
Впевнений користувач. Добре володію MS Office, 1С 8, 3ds Max.

Курси:
3D візуалізація інтер’єрів Visual 360
Освіта:
У 2013 р. закінчив Білоцерківський національний аграрний університет, економічний факультет, спеціальність «економіка підприємства», ОКР спеціаліст. Отримав червоний диплом.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: