Резюме від 27 лютого 2017

Борис

Експедитор, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Освіта: 1999 - 2004 рр. – Факультет "Економіки та менеджменту" Полтавського університету споживчої кооперації України. Отримав повну вищу освіту за спеціальністю "Менеджмент організацій».
2006 - 2008 рр. - МІПК Полтавського університету споживчої кооперації України. Отримав вищу освіту за спеціальністю "Фінанси".
Досвід роботи: 01.2016 - 06.2016 рр. – головний спеціаліст відділу економіки, торгівлі, економічного аналізу та бухгалтерського обліку управління економічного та агропромислового розвитку і торгівлі Зіньківської райдержадміністрації Полтавської області.
02.2014 – 01.2016 рр. – головний спеціаліст (виконуючий обов’язки начальника) відділу економічного розвитку і торгівлі Зіньківської райдержадміністрації
08.2004 – 02.2014 рр. – спеціаліст І категорії відділу економічного розвитку і торгівлі Зіньківської райдержадміністрації
08.2003 – 10.2003 р. – Зіньківська райспоживспілка (водій, завідуючий складом оптової торгівлі, менеджер з закупівель).

Професійний досвід: Розробка наказів, положень та проектів розпоряджень по установі, підготовка доповідей, довідок, службових записок керівництву.
Аналіз результатів роботи підрозділів підприємств та підприємств вцілому (рентабельність продукції, розрахунок основних фінансових показників, аналіз реалізації і виробництва продукції та ін.).
Складання кошторисів на ремонтно-будівельні роботи (капітальний, поточний ремонти доріг, будівництво або переобладнання тепло- генераторних, котелень в бюджетних установах). Контроль за використанням коштів державного, обласного та районного бюджетів.
Участь у підготовці тендерних пропозицій, ведення работи по заключенюю и контролю договорів. Контроль за виконанням роботи від укладання договору до передачі закінченої та оплаченої роботи в архів.
Робота з органами місцевого самоврядування, управліннями архітектури, сільського господарства, соціального захисту, пенсійного фонду, податкової інспекції, казначейства, інвесторами (проведення переговорів та листування).
Збір замовлень у торгівельній мережі споживспілки, закупівля продукції на оптових базах, викладка товарів у торгівельній мережі, контроль реалізації товарів згідно чинного законодавства. Оптова торгівля безалкогольними напоями та макаронними виробами. Оформлення ліцензій на торгівлю лікеро-горілчаними та тютюновими виробами, ведення звітності.
Додаткові відомості: Маю досвід роботи з ПК та офісною технікою, досвід роботи з оформлення та отримання документів дозвільного характеру, досвід роботи з оформлення документів та проведення тендерів, досвід роботи у проектах ЄС/ПРООН та інше. Вільно володію програмами: Word, Excel. Здатний швидко навчатися новим видам діяльності.
Маю досвід керівництва колективом до 5 чоловік.
Маю посвідчення водія кат. "В". Досвід керування автомобілем 13 років.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: