Резюме від 1 березня 2017

Екатерина

Юрист, керівник, заступник керівника, особистий помічник, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Р Е З Ю М Е
Обрізків Катерина Володимирівна
Народилась 18 липня 1986 року, заміжня, дітей не маю.
Адреса: м. Черкаси, вул. Дахнівська, буд. 41/1, кв. 36.
Електронна адреса: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

Особисті якості: саморганізація, комунікабельність, цілеспрямованість, здатність легко адаптуватися до ситуації та приймати швидкі та вірні рішення, не боюсь труднощів, є емоційно стабільною та стресостійкою людиною.
Професійні навички: вільно користуюсь ПК, Word, Excel, Gasolina, відвідую курси з вивчення англійської мови, маю закордонний паспорт та довід відряджень в межах України.

Освіта:
30 липня 2007 року закінчила Луганський державний університет внутрішніх справ і отримала базову вищу освіту за напрямком підготовки «Право» та здобула кваліфікацію бакалавра юриста (диплом з відзнакою).
28 червня 2008 року закінчила Луганський державний університет внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобула кваліфікацію спеціаліста юриста (диплом з відзнакою).

Досвід роботи:
З 02.08.2008 р. до 02.06.2009 р. виконувала обов’язки помічника судді Постійно діючого третейського суду при Асоціації «Українські виробники обладнання для станції технічного обслуговування автомобілів» (Свідоцтво про реєстрацію № 6 від 12.04.2007 р.).

З 06.07.2009 р. до 26.12.2010 р. займала посаду начальника юридичного відділу Світловодського управління по експлуатації газового господарства ВАТ по газопостачанню та газифікації «Кіровоградгаз».

З 27.12.2010 р. до 07.11.2011 р. отримала підвищення та займала посаду заступника начальника Світловодського управління по експлуатації газового господарства ВАТ по газопостачанню та газифікації «Кіровоградгаз» з правових питань.

З 16.02.2012 р. і до теперішнього часу – фізична особа-підприємець (діяльність у сфері права).

З 10.02.2016 р. по 30.03.2017 р. – ГО «Вінницька правозахисна група», юрист, надання послуг у сфері права, а саме юридичної підтримки внутрішньо переміщених осіб в проекті Датської ради у справах біженців у Черкаській області.

До основного обсягу свого досвіду роботи відношу:
- розробка та підготовка наказів, інструкцій, положень та інших актів правового характеру;
- підготовка всіх видів процесуальних документів від претензії та позовної заяви і до проекту судового рішення;
- представництво інтересів підприємства та фізичних осіб в судах всіх інстанцій та інших державних і громадських організаціях, в тому числі АМК України, НКРЕ України;
- контроль на стадії виконавчого провадження, участь у спільних нарадах з ДВС та спільних виїздах за місцем здійснення виконавчих дій;
- ініціювання відкриття дисциплінарного провадження відносно суддів;
підготовка матеріалів про розкрадання, розтрати, нестачі і т.п. для передачі їх слідчим і судовим органам, вжиття заходів щодо відшкодування збитків, заподіяних підприємству;
участь в проведенні технічної експертизи;
розроблення та укладання договорів і контроль за їх виконанням;
робота зі зверненнями громадян в т.ч. з книгою скарг та пропозицій;
налагодження зв’язків з представниками органів влади та неурядових організацій.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: