Резюме від 19 березня 2022 PRO

Вікторія

Інженер-будівельник, з стандартизації, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер із стандартизації

з 05.2019 по нині (5 років)
ДП "Вінницястандартметрологія", Вінниця (ДП «Вінницястандартметрологія», як орган з сертифікації, проводить роботи у сфері  оцінки відповідності (сертифікації) в законодавчо регульованій та в законодавчо нерегульованій (добровільній) сферах.  )

Лабораторія випробувань будівельних матеріалів та промислової продукції.
Основна мета діяльності проведення випробувань і забезпечення достовірності та точності результатів випробувань, надання консультативно-методичних послуг щодо діяльності виробничих лабораторій, своєчасне виконання замовлень заявників у повному обсязі і з мінімальними витратами, які досягаються шляхом функціонування та постійного поліпшення системи менеджменту якості випробувань.

Інженер проектно-кошторисної роботи

з 01.2018 по 05.2019 (1 рік 4 місяці)
ТОВ "Консольстрой", Вінниця (Будівництво, капітальний ремонт та реконструкція громадських будівель та споруд.)

За допомогою комп'ютерної техніки та відповідного програмного забезпечення складання кошторисної, договірної та тендерної документації. Створення актів виконаних робіт, списання матеріальних ресурсів. Ведення необхідної звітності та реєстру виконаних робіт. Надання всебічної допомоги та консультацій виконробам та майстрам в веденні технічної документації. Надання пропозицій директору фірми, що стосується моєї компетенції.

економіст

з 11.2013 по 11.2016 (3 роки)
ПП Бокуд, ПП Явір плюс, Вінниця (Надання послуг з комплексного обслуговування закріплених будинків житлового фонду, капітальний та поточний ремонт будівель та внутрішніх інженерних мереж, перевірка та ремонт вентиляційних каналів.)

Складання актів виконаних робіт за допомогою програмного комплексу АВК-5 згідно наданої майстрами інформації; перевірка матеріальних звітів майстрів та надання пропозицій керівництву щодо економії матеріальних ресурсів; контроль за складанням виконавчої документації, складання щомісячної, щоквартальної та щорічної звітної документації; складання дефектних актів та на їх основі створення кошторисної документації; захист інтересів підприємства у сфері своєї діяльності, ознайомлення та узагальнення нових технологій та будівельних матеріалів з можливістю подальшого використання при виконанні робіт, контроль за додержанням чинних нормативних документів у галузі будівництва.

Інженер з проектно-кошторисної роботи

з 11.2012 по 11.2013 (1 рік)
ТОВ МУР, Вінниця (Будівництво, реконструкція, капітальний та поточний ремонт будівель та споруд, інженерних мереж, об'єктів благоустрою. Складання проектної документації стадій ескізний проект, техніко-економічне обгрунтування, проект, робочий проект та робоча документація)

Складання кошторисної документації програмним комплексом АВК-5 на основі креслень та відомостей на виконання будівельних робіт, розробка проектних рішень архітектурно-планувальної частини проекту за допомогою програми AutoCAD, підготовка тендерної документації.

Інженер технічного відділу 2-ої категорії

з 10.2001 по 08.2012 (10 років 10 місяців)
Коростенське будівельно-монтажне експлуатаційне управління №4 Південно-західної залізниці, Коростень (Будівництво, реконструкція, капітальний та поточний ремонт, технічна експлуатація будівель та споруд залізничного транспорту; виготовлення меблів для потреб організацій залізничного транспорту)

Складання дефектних актів на виконання робіт з капітального та поточного ремонту будівель та споруд, що знаходяться на балансі управління та залізниці; створення за допомогою програмного комплексу АВК-3 кошторисної документації на основі дефектних актів та креслень на поточний, капітальний ремонт та будівництво об'єктів залізничного транспорту та сторонніх замовників; розроблення проектних рішень архітектурно-планувальної та будівельної частини робочого проекту за допомогою комп'ютерної програми AutoCad; складання актів виконаних робіт за допомогою програмного комплексу АВК – 3, перевірка матеріальних звітів майстрів; контроль за складанням виконавчої документації; узгодження виробничих процесів зі структурними одиницями управління, складання звітної документації та передача в вище стоячі структури. Захист інтересів управління у сфері своєї діяльності, ознайомлення та узагальнення нових технологій та будівельних матеріалів з можливістю подальшого використання при виконанні робіт.

Освіта

Харківська державна академія залізничного транспорту

Будівельний факультет, спеціальність - промислове та цивільне будівництво; спеціалізація - реконструкція та технічне обслуговування будівель та споруд на залізничному транспорті, Харків
Вища, з 1997 по 2001 (3 роки 9 місяців)

Вінницький технікум залізничного транспорту

Будівельне відділення, спеціальність - промислове та цивільне будівництво зі спеціалізацією будівництво та технічна експлуатація будівель і споруд на залізничному транспорті, Вінниця
Середня спеціальна, з 1994 по 1997 (2 роки 5 місяців)

Диплом з відзнакою

Знання і навички

Користувач Internet АВК Email Робота з оргтехнікою Знання офісних програм

Знання мов

Російська — вільно

Додаткова інформація

Закінчила в 1994 році спеціалізовану дитячо-юнацьку школу олімпійського резерву та здобула 1-ий юнацький розряд спортсменки по баскетболу.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: