- PRO
Александр
Пекар, формувальник, тістоміс, слоїст, цукерник, глазувальник, піцайоло, 20 000 грн
- Вид зайнятості:
- повна, неповна
- Вік:
- 43 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4011954/
Досвід роботи
Цукерник шоколадьэ
з 02.2023 по нині
(2 роки 6 місяців)
Green Cheef, Київ (Харчова промисловість)
Досвід роботи з шоколадними виробами, цукерками
Фахівець з продажу та випікання хлібо-булочних виробів
з 12.2022 по 01.2023
(1 місяць)
Новус, Київ (Роздрібна торгівля)
Досвід роботи у сфері продажу
Пекарь кондитерского цеха
з 03.2021 по 11.2022
(1 рік 8 місяців)
Сильпо-фуд, Киев (Роздрібна торгівля)
Бисквиты, торты, заготовки
Пекарь-кондитер
з 01.2018 по 03.2018
(2 місяці)
Wery Well, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Работа с кремами, тестом начинками. Наполеон, Сметанник.
Пекар
з 07.2017 по 08.2017
(1 місяць)
Алдея, Київ (виготовлення хлібо-булочних віробів)
Навички роботи з трома пічами та розтойками
Пекарь
з 06.2017 по нині
(8 років 2 місяці)
ТОВ "Поліно Україна", Киев (мини-пекарня)
Обязанности
1. Замес теста по рецептуре;
2. Формовка теста;
3. Доскональное знание оборудования (тестомес, грисини-форм, тестораскат, расстойка, печь);
4. Подготовка заготовок к выпечке (расстойка на время);
5. Выпечка;
6. Охлаждение и фасовка (пластификация).
Достижения
1. Работа с разными видами теста (слойка, дрожовка, бисквит, творожное);
2. Переучет остатков и заказ сырья;
3. Разработка и применение новых рецептур теста;
4. Применение различный видов и комбинаций начинок;
5. Полная экономия сырья при производстве (выпекаем под "0");
6. Применение нового оборудования в производстве (освоение в кратчайшие сроки );
7. Упаковка;
бісквітник, формувальник, пекарь
з 12.2016 по 04.2017
(4 місяці)
ТОВ "Фабрика "Світязь", Киев (Пищевая промышленность)
До основних обовьязків входило пормування та випікання печива, згідно технологічних карт. Глазування, а також формування печіва з наступним глазуванням.
До основних досягнень, вважаю за потрібне вказати навички користування формувальною машиною "ASTRAADA - 9000 3-D" на рівні професійного оператора, а також формувальними машинами інших (споріднених систем) на рівні оператора.
Формувальник
з 05.2014 по 09.2016
(2 роки 4 місяці)
Перспектива, Київ (виготовлення хлібо-булочних віробів)
Формування, випікання, тістоміс, пакування виготовленої продукції
Освіта
СШ №67
Киев
Середня, з 1986 по 1997 (10 років 9 місяців)
Додаткова освіта та сертифікати
На каждой последующей должности
2006-2022
Знання і навички
- MS Word
- Випікання
- Антивирусная защита
- Тестомес
- Формовщик
Знання мов
- Англійська — середній
- Російська — вільно
- Українська — вільно
- Польська — початковий
Додаткова інформація
Ввиду войны, хотелось бы поближе к дому, желательно в шаговой доступности.
Схожі кандидати
-
Помічник пекаря, кондитера
Київ -
Помічник кондитера
25000 грн, Київ -
Піцайоло
Київ -
Помічник кондитера
Київ -
Помічник кондитера
Київ -
Помічник кондитера
Київ