• PRO

Инна

Керівник відділу контролю якості

Розглядає посади:
Керівник відділу контролю якості, Спеціаліст з якості
Вид зайнятості:
повна
Вік:
39 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник відділу контролю якості, техноолог

з 02.2023 по 05.2024 (1 рік 3 місяці)
ТОВ "Завод 1991", м. Дніпро (Харчова промисловість)

Успішне виконання посадової інструкції

Завідувач виробництва

з 09.2017 по 03.2019 (1 рік 6 місяців)
ТОВ " ВК Союз", Дніпро (Харчова промисловість)

Повний контроль виробництва та ведення виробничого процесу

Мастер- технолог

з 03.2011 по 11.2016 (5 років 8 місяців)
ТОВ Огни Гестии, Житомир (переработка рыбы и морепродуктов)

Технологический контроль цеха разделки и упаковки деликатесной рыбы,ведение надлежащей документации.

Освіта

ЖНАЕУ

Технологический факультет, Житомир
Вища, з 2011 по 2018 (6 років 4 місяці)

ЖПЛТТ

Лаборант ХБА, Житомир
Середня спеціальна, з 2002 по 2005 (2 роки 9 місяців)

Лаборант химико - бактериологического анализа ( направление пищевой промышлености ).

Додаткова інформація

Дополнительная информация
Цвига Інна Юріївна.22.07.1986р.н.
Навчалась :з 01.04.1994-2002р. ЗОШ №25 м. Житомира.
з 01.09.2002 р.-24.06.2005 р ЖПЛТТ-лаборант хіміко бактеріологічного аналізу з 01.09.2011р-січень 2018р ЖНАЕУ-технолог переробки м ясної та молочної продукції.
Місця роботи: ВАТ «Житомирський Маслозавод» 30.06.2005р -13.05.2009р лаборант хіміко –бактеріологічного аналізу
Обовязки: відбір проб,виконання аналізів(кислотність,термічна стійкість молока, наявність соди , аміаку,% жиру,щільність молока.),комп ютерний набір накладних.
ТОВ»Вогні Гестії»23.03.2011р-01.04.2013р. лаборант хімічного аналізу .
Обовя зки: відбір проб,виконання аналізів
(% солі,% вологості,%кислотності,щільність тузлуків), відбір зразків –свідків та контроль за ними. Ведення відповідних журналів (32шт)Контроль:температурних режимів виробничих приміщень,закладок іградіентів,конроль використання миючих засобів,ефективність миючих засобів,за санітарним виглядом працівників, та виробництва ,перевірка на знання санітарних норм у працівників, ведення відповідних журналів.Приймання та відгрузки сировини:температурний режим,наявність супровідних документів,маркування,пакування,зовнішній вигляд сировини.Ведення медоглядів( реєстру та планування проходження),виклик СЕС та супроводження при відборі змивів та відборі проб на виробовування.
ТОВ»Вогні Гестії» 01.04.2013р.01.07.2013р технолог рибного виробництва
ТОВ»Вогні Гестії» 08.11.2015р.25.11.2016р майстер-технолог зам.начальника цеху рибного виробництва,
Обовязки:контроль технологічних процесів :розробка, соління,копчення,пакування ,маркування,зберігання,ротація на складах рибної продукції,виконання котрольних робіт по сировині,виконаня и планування виробничого циклу,приймання та виконня заказу, розрахунок сировини та допоміжних матеріалів...
ТОВ"Вк Союз" з 25.09.17 по01.03.2019 завідувач виробницвтва- повний контроль та ведення виробництва на всіх ділянках
Особиста характеристика : пунктуальна, працьовита, цілеспрямована,ініціативна,надійний працівник .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: