Резюме від 26 квітня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4077564

Кравчиня

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Майстер з пошиття, співпраця

з 01.2009 по нині (15 років 4 місяці)
Весільний салон

Підгонка, реставрація,рестайлінг, чистка, пошиття святкового одягу.

Освіта

КНЛУ

ІФ, Киев
Вища, з 1997 по 2002 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Швачка закрійник легкої жіночої сукні

1995-1997

Унімекс конструювання. Унімекс Корсет - конструювання, технологія пошиття

2015-2016

Бейсік. Конструювання, моделювання, пошиття спортивної сукні.

2023

Водійські курси.

2008

Латина. Пошиття, конструювання спортивно-бальної сукні для латиноамериканської програми.

2023

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Іспанська — просунутий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Вітаю!Цікавить тільки Дистанційна робота. Працюю на власному обладнанні у своїй майстерні(прямострочка, оверлок, вишивальна машина,плоскошовна побутова машина, парогенератор, прес для фурнітури, розкрійний стіл,манекени). Постійні примірки з "підгонок" також можу проводити виїздні, замовлення забираю на власному траспорті (за попередньо узгодженим графіком та додаткову оплату). Можлива співпраця чи часткова зайнятість, але не в цеху, не з "масовкою. Працюю з легкими і середньої легкості тканинами за готовим кроєм чи лекалами. Пошиття штор, домашнього текстилю,вишиванок(також машинна вишивка) , святкового одягу- фати, весільні, вечірні сукні, (пошиття,чистка, реставрація, рестайлінг і підгонка), дитячі святкові сукні, корсети, виготовлення аксів-прикрас; шию танцювальний одяг колективам та індивідуально, ремонтую одяг. Із задоволенням опановую нові творчі напрямки, постійно навчаюсь.
У мене немає вищої профільної "швейної" освіти, окрім курсів з пошиття легкого жіночого одягу, які закінчила ще
25 років тому, та курсів "Унімекс", на яких вивчала конструювання за цією технологією й пройшла окремий курс "Корсет" (+опанувала пошиття та конструювання спортивно-танцювального одягу на додаткових курсах), але є практичний досвід в індпошитті. За освітою я філолог. Є досвід роботи в абсолютно різних сферах діяльності на різних посадах, але весь час я займаюсь рукоділлям, зокрема шию стільки, скільки себе пам'ятаю, постійно навчаюсь. Найкраща робота-це хоббі, за яке гарно платять). Отже, розглядаю напрямки роботи, пов' язані з рукоділлям, творчістю, красою та можливістю самостійно керувати своїм часом.

Схожі кандидати

Швея
20000 грн, Дистанційно

Швачка
Чернігів, Дистанційно

Швея верха обуви
20000 грн, Київ

Швачка штор
Київ

Швачка
Харків, Безлюдівка, Дистанційно

Швачка
18000 грн, Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: