Резюме від 17 серпня 2023 PRO

Данило

Адміністратор

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
22 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технік

з 09.2022 по 11.2022 (2 місяці)
Arsenal XXII, Київ (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Обов’язки: комутація, монтаж світлових приборів, підключення звукової апаратури, комунікація з підрядниками та артистами.

Адміністратор

з 07.2021 по нині (2 роки 11 місяців)
Фестиваль "ІСКРА", Київ (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Обов’язки: підготовка локації, розміщення відвідувачів на території кемпінгу, контроль за наявністю питної води та водопостачання пунктів гігієни на території кемпінгу, постійний контакт з відвідувачами, допомога відвідувачам, постійний контакт зі службою безпеки фестивалю, координування та підтримка іноземних гостей фестивалю.

Досягнення: розвиток навичок комунікації, розуміння відповідальності за спільноту, розвиток ситуативного мислення, розвиток навичок комунікації з іноземними відвідувачами, аналіз та розуміння процесів організації події тощо.

Менеджер проєктів

з 02.2020 по 08.2021 (1 рік 6 місяців)
Rhythm Buro, Київ (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Обов’язки: фейс-контроль, контроль за наявністю засобів санітарної безпеки (антисептичні засоби), забезпечення безпечної дистанції між відвідувачами за рекомендаціями МОЗ України, постійний контакт з відвідувачами, допомога відвідувачам.

Досягнення: розвиток навичок комунікації, розуміння відповідальності за спільноту, розвиток ситуативного мислення тощо.

Помічник івент-менеджера

з 10.2019 по 02.2021 (1 рік 4 місяці)
Unit.City, Київ (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Обов’язки: підготовка локації, демонтаж на території локації, контроль за додержанням норм монтажних та демонтажних робіт, постійний контакт з відвідувачами, контроль за наявністю необхідних засобів, підтримка порядку та допомога відвідувачам, обслуговування гардеробу, постійний контакт зі службою безпеки комплексу, комунікація з організаторами/замовниками/підрядниками, вирішення/розв’язання/усунення кризових ситуацій, фейсконтроль, контроль за додержанням епідеміологічних вимог МОЗ України.

Досягнення: розвиток навичок комунікації, розуміння відповідальності за спільноту, розвиток ситуативного мислення, розвиток навичок комунікації з іноземними відвідувачами, аналіз та розуміння процесів організації події тощо.

Освіта

Політико-правовий коледж "АЛСКО"

Юридичний факультет, Київ
Середня спеціальна, з 2017 по 2021 (4 роки)

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: