• PRO

Олександр

Адміністратор ресторану, керуючий закладом, 50 000 грн

Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер ресторану

з 12.2021 по 09.2023 (1 рік 9 місяців)
Амстер-Дамстер, Київ (Харчова промисловість)

Менеджер ресторану

з 01.2021 по 05.2021 (4 місяці)
Ресторан LUCCA, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Відкриття ресторану

-Контроль безперебійної роботи підрозділів бару та залу ресторану

- контроль і підтримка високого рівня сервісу і якості

- контроль технічного стану ресторану

- реалізація та впровадження пропозицій щодо залучення гостей ресторану

- підбір та адаптація персоналу

- внутрішня звітність, закриття зміни

- складання та проведення банкетів

- формування закупівлі посуду та необхідного інвентарю

- підготовка ресторану до свят (новий рік, восьме березня тощо)

Менеджер ресторану

з 04.2020 по 11.2020 (7 місяців)
Berly, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

-Відкриття ресторану, ребрендинг

-Контроль безперебійної роботи всіх підрозділів ресторану

- контроль і підтримка високого рівня сервісу і якості

- контроль технічного стану ресторану

- реалізація та впровадження пропозицій щодо залучення гостей ресторану

- підбір та адаптація персоналу

- виплата заробітної плати персоналу ресторану

- внутрішня звітність, закриття зміни

- участь у перерахунках кухні, бару

- складання та проведення банкетів

- участь у складанні оновлення меню ресторану

- формування закупівлі посуду та необхідного інвентарю

- підготовка ресторану до свят (новий рік, восьме березня тощо)

Менеджер ресторану

з 09.2019 по 11.2020 (1 рік 2 місяці)
Full House, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- робота з гостями ресторану в покерному клубі (зустріч гостей, підтримка зворотного зв'язку про сервіс і якість страв, робота з відгуками про ресторан);

-Контроль безперебійної роботи ресторану протягом робочого дня;

-Контроль взаємодії процесів зал-кухня-бар;

- проведення інвентаризації;

-Ведення обліку та замовлення господарських потреб;

-Ведення внутрішньої документації;

- проведення брифінгів і внутрішніх зустрічей з персоналом ресторану;

-Проведення співбесід при прийомі персоналу на роботу;

-Контроль виконання активних продажів і мотиваційних програм офіціантами;

-Контроль чистоти та порядку залу ресторану та прилеглих до нього територій;

-Складання робочих графіків персоналу та ведення табеляції;

-Запобігання та вирішення конфліктних ситуацій з гостями ресторану;

-Дотримання корпоративної етики ресторану, підтримка командного та морального духу персоналу протягом робочого дня)

Керуючий кафе

з 01.2018 по 03.2019 (1 рік 2 місяці)
Royal Bakery, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен

з 09.2016 по 04.2018 (1 рік 7 місяців)
The Cake, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен, відкриття нового закладу даної мережі Holy chicken. Відкриття бару з нуля.

Бармен-касир

з 01.2016 по 04.2016 (3 місяці)
Ресторан Мон Шер, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Введення Х звітів, Z звітів, розрахунок рахунків, приготування напоїв

Бармен

з 03.2015 по 11.2016 (1 рік 8 місяців)
3-В кафе, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен, приготування смачних коктейлів і різноманітних напоїв

Освіта

Металургійна академія

Металургія, Дніпро
Вища, з 2009 по 2015 (6 років)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Швидко навчаємо, цілеспрямований, пунктуальний, знаходжу спільну мову з багатьма людьми, досвід роботи на посаді бармена 4 роки, кухарем 5 років, на керуючих посадах більше 7 років. Маю власні кавʼярні. Робота для мене — це не тільки заробіток, а й задоволення від процесу! Задоволення від роботи обов'язково має бути, якщо його немає, навіщо змушувати себе відпрацьовувати!?

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: