- PRO
Олександр
Адміністратор ресторану, керуючий закладом, 50 000 грн
- Вид зайнятості:
- повна, неповна
- Вік:
- 33 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4118365/
Досвід роботи
Менеджер ресторану
з 12.2021 по 09.2023
(1 рік 9 місяців)
Амстер-Дамстер, Київ (Харчова промисловість)
Менеджер ресторану
з 01.2021 по 05.2021
(4 місяці)
Ресторан LUCCA, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-Відкриття ресторану
-Контроль безперебійної роботи підрозділів бару та залу ресторану
- контроль і підтримка високого рівня сервісу і якості
- контроль технічного стану ресторану
- реалізація та впровадження пропозицій щодо залучення гостей ресторану
- підбір та адаптація персоналу
- внутрішня звітність, закриття зміни
- складання та проведення банкетів
- формування закупівлі посуду та необхідного інвентарю
- підготовка ресторану до свят (новий рік, восьме березня тощо)
Менеджер ресторану
з 04.2020 по 11.2020
(7 місяців)
Berly, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
-Відкриття ресторану, ребрендинг
-Контроль безперебійної роботи всіх підрозділів ресторану
- контроль і підтримка високого рівня сервісу і якості
- контроль технічного стану ресторану
- реалізація та впровадження пропозицій щодо залучення гостей ресторану
- підбір та адаптація персоналу
- виплата заробітної плати персоналу ресторану
- внутрішня звітність, закриття зміни
- участь у перерахунках кухні, бару
- складання та проведення банкетів
- участь у складанні оновлення меню ресторану
- формування закупівлі посуду та необхідного інвентарю
- підготовка ресторану до свят (новий рік, восьме березня тощо)
Менеджер ресторану
з 09.2019 по 11.2020
(1 рік 2 місяці)
Full House, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- робота з гостями ресторану в покерному клубі (зустріч гостей, підтримка зворотного зв'язку про сервіс і якість страв, робота з відгуками про ресторан);
-Контроль безперебійної роботи ресторану протягом робочого дня;
-Контроль взаємодії процесів зал-кухня-бар;
- проведення інвентаризації;
-Ведення обліку та замовлення господарських потреб;
-Ведення внутрішньої документації;
- проведення брифінгів і внутрішніх зустрічей з персоналом ресторану;
-Проведення співбесід при прийомі персоналу на роботу;
-Контроль виконання активних продажів і мотиваційних програм офіціантами;
-Контроль чистоти та порядку залу ресторану та прилеглих до нього територій;
-Складання робочих графіків персоналу та ведення табеляції;
-Запобігання та вирішення конфліктних ситуацій з гостями ресторану;
-Дотримання корпоративної етики ресторану, підтримка командного та морального духу персоналу протягом робочого дня)
Керуючий кафе
з 01.2018 по 03.2019
(1 рік 2 місяці)
Royal Bakery, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бармен
з 09.2016 по 04.2018
(1 рік 7 місяців)
The Cake, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бармен, відкриття нового закладу даної мережі Holy chicken. Відкриття бару з нуля.
Бармен-касир
з 01.2016 по 04.2016
(3 місяці)
Ресторан Мон Шер, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Введення Х звітів, Z звітів, розрахунок рахунків, приготування напоїв
Бармен
з 03.2015 по 11.2016
(1 рік 8 місяців)
3-В кафе, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бармен, приготування смачних коктейлів і різноманітних напоїв
Освіта
Металургійна академія
Металургія, Дніпро
Вища, з 2009 по 2015 (6 років)
Знання мов
- Українська — вільно
- Англійська — початковий
Додаткова інформація
Швидко навчаємо, цілеспрямований, пунктуальний, знаходжу спільну мову з багатьма людьми, досвід роботи на посаді бармена 4 роки, кухарем 5 років, на керуючих посадах більше 7 років. Маю власні кавʼярні. Робота для мене — це не тільки заробіток, а й задоволення від процесу! Задоволення від роботи обов'язково має бути, якщо його немає, навіщо змушувати себе відпрацьовувати!?
Схожі кандидати
-
Керівник готелю ресторану
Київ, Вінниця , ще 8 міст -
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Київ, Дніпро , ще 7 міст -
Керуючий баром
40000 грн, Київ, Дистанційно -
Директор департаменту розвитку, керівник відділу оренди та нерухомості
Київ, Дніпро , ще 4 міста -
Керуючий рестораном
55000 грн, Київ, Одеса, Дистанційно -
Керівник готельного комплексу
55000 грн, Київ