- PRO
Олександр
Кухар, сушеф, 40 000 грн
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 32 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4216997/
Досвід роботи
Су-шеф
з 07.2024 по 03.2025
(8 місяців)
Queen Country Club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
з 02.2024 по 06.2024
(4 місяці)
Купер та Мері, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший кухар
з 10.2019 по 11.2023
(4 роки 1 місяць)
"Життя чудових людей", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Холодний,гарячий,заготівельник,роздача
Кухар
з 02.2019 по 11.2019
(9 місяців)
Parovoz Speak Easy, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар холодного процесу
з 01.2018 по 03.2019
(1 рік 2 місяці)
Sauvage, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар холодного процесу
з 10.2017 по 12.2018
(1 рік 2 місяці)
"Бездельники", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар холодного процесу
з 09.2016 по 06.2017
(9 місяців)
Cockpit Foodbar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар
з 03.2015 по 11.2016
(1 рік 8 місяців)
"Чудный кейтеринг", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар
з 02.2013 по 12.2013
(10 місяців)
"Руда Борода", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
КНТЕУ
ФРГТБ, харчові технології та інженерія, Киев
Вища, з 2014 по 2017 (2 роки 5 місяців)
Знання і навички
- Списання
- Графік
- НАССР
- Інвентаризація
- Переоблік
- Закупка
Знання мов
- Українська — вільно
- Англійська — середній
Додаткова інформація
Плюси :
- відсутність шкідливих звичок
- пунктуальність
- відповідальність
- загострене почуття справедливості
- не сприймаю доброту за слабкість
- досвід роботи на холодному,гарячому,заготівельному процесі та су-шефом
- вміння працювати по подачам,одночасно видавати страви з іншими процесами ( банальність, але нажаль більшості закладів це непритаманно )
Мінуси :
- загострене почуття справедливості
- занадто близько сприймаю особисті невдачі
- слабкий імунітет :)
- після минулого досвіду маю великі очікування від наступного місця роботи
Вимоги :
- адекватний коллектив
- комфортні умови для роботи
- конкурента заробітня плата (2000+ зміна)
Вам не варто писати/звонити мені якщо :
- ви з ФМ груп ( Тарантіно чи як ви там ще назветесь )
- Чічіко&Co
- Борисов
- Купер
- FLG ( моя exit анкета у вас є )
- Міністерства ( низька ЗП, банальне меню )
- Enjoy Group
- грузинська кухня ( дуже смачно,дуже нецікаво )
- мережевий заклад по типу пузатки,салатерії, сушія та інші
Не витрачайте свій та мій час.
Що я шукаю,ціную :
- Ферментація,дегідратація,бродіння ( усе це цікаво,це буде великим плюсом )
- хочу готувати не тільки смачні страви а ще й візуально красиві ( почуття естетики дуже важливе )
- коллектив, що з повагою відноситься до продуктів,робочого місця
- заклад де на першому місці буде їжа ( не ВІП гості та їхні забаганки )
- територіально бажано центр міста/зелена гілка метро
Звʼязок через телеграм @I_Shinobi_I бажано одразу з посиланням на заклад,меню.
Схожі кандидати
-
Помічник на кухню
10000 грн, Київ -
Кухар, сушист
38000 грн, Київ -
Сушеф, старший кухар
Київ -
Сушеф (Оболонь)
Київ -
Кухар, заготівельник
Київ -
Кухар
40000 грн, Київ