Резюме від 25 грудня 2018 PRO

Ірина

Администратор, 8 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор

з 10.2017 по 12.2018 (1 рік 2 місяці)
М'ясна ресторація "Gulden", Тернопіль (Обслуговування)

1. Забезпечення роботи з ефективного і культурного обслуговування відвідувачів ресторану, створення для них комфортних умов.

2. Консультування відвідувачів з питань надання послуг, забезпечення їх ознайомлення з асортиментом наявних блюд і напоїв.

3. Здійсння контролю за раціональним оформленням залу, барних стійок, вітрин, і т.д.

4. Забезпечення чистоти і порядку у залі.

5. Контроль прийому замовлень офіціантами від відвідувачів.

6. Здійснення перевірки виписаних рахунків і проведення розрахунків з відвідувачами.

7. Вживання заходів до запобігання і ліквідація конфліктних ситуацій.

8. Розглядання претензій, зв'язаних з незадовільним обслуговуванням відвідувачів, і проведення відповідних організаційно-технічних заходів.

9. Приймання замовлень і розробка планів проведення й обслуговування ювілейних торжеств, весіль, банкетів.

10. Контроль дотримання працівниками організації трудової і виробничої дисципліни, правил і норм охорони праці, техніки безпеки, вимог виробничої санітарії і гігієни.

11. Інформування керівництва організації про наявні недоліки в обслуговуванні відвідувачів, вживання заходів до їх ліквідації.

12. Здійснення контролю за виконанням працівниками вказівок керівництва організації.

13. Виконання окремих службових доручень свого безпосереднього керівника.

Офіціант

з 05.2017 по 08.2017 (3 місяці)
Ресторан "Шинок", Тернопіль (обслуговування)

Адміністратор - бариста

з 03.2016 по 10.2017 (1 рік 7 місяців)
розважальна кімната "Play Club", Тернопіль (обслуговування)

1) Приймання замовлень та приготування кавових напоїв
2) Обслуговування урочистих прийомів таких як : День народження,іменини
3) Забезпечення ефективного і культурного обслуговування відвідувачів кімнати, створенню для них комфортних умов.
4) Консультація відвідувачів з питань надання послуг, забезпечення їх ознайомлення з асортиментом наявних товарів.
5) Забезпечення чистоти і порядку у залі
6) Здійснення перевірки виписаних рахунків і проведення розрахунків з відвідувачами.
7) Вживання заходів до запобігання і ліквідації конфліктних ситуацій.
8) Розгляд претензій, зв'язаних з незадовільним обслуговуванням відвідувачів, і проведення відповідних організаційно-технічних заходів.
9) Прийом замовлень і розробка планів проведення й обслуговування свят.
10) Інформування керівництво організації про наявні недоліки в обслуговуванні відвідувачів, вживання заходів до їх ліквідації.
11) Виконання окремих службових доручень свого безпосереднього керівника.

Хостес

з 05.2015 по 06.2016 (1 рік 1 місяць)
РК "Максим", Тернопіль (обслуговування)

2) Зустріч і прийом гостей.
3) Супроводження гостей до столика, подання меню.
4) Контроль заповнення посадочних місць

Освіта

ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"

Виробництво харчової продукції,, Тернопіль
Середня спеціальна, з 2013 по 2017 (3 роки 6 місяців)

молодший спеціаліст здатний виконувати професійну роботу:

керуючий закладами ресторанного господарства

майстер виробничого навчання

технік – технолог з технології харчування

начальник виробництва

кухар 5-го розряду

Знання і навички

Знання програми ресторанного бізнесу ULTRA

Додаткова інформація

Вік - 20р.
Сімейний стан - не одружена
приємна зовнішність, стресостійкість, відсутність шкідливих звичок

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: