• PRO

Анна

Керівник з якості

Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
52 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець з сертифікації

з 06.2024 по 03.2025 (9 місяців)
ТОВ "Хайснек", Київ (Харчова промисловість)

Розробка та впровадження системи безпечності продукціїї НАССР , проведення аудитів, навчання персоналу, розробка документації щодо критеріїв якості продукції. ТОВ "Хайснек" -це проект ПрАТ МХП.

Спеціаліст з сертифікації

з 03.2018 по нині (7 років 5 місяців)
ТОВ "Т-Фекторі", Київ (Харчова промисловість)

Робота за сумісництвом. Розробка, впровадження та підтримка системи безпечності: НАССР. Розробка та реєстрація технічних умов, технологічних інструкцій. Контроль якості та безпечності харчової продукції. Взаємодія з контролюючими органами. Контроль санітарно-гігєнічного стану підприємства. Навчання персоналу. Проведення аудитів. Повірка/калібрування ЗВТ . Перевірка маркування згідно вимог законодавства

Керівник з якості

з 12.2017 по нині (7 років 8 місяців)
ТОВ "Київська харчова фабрика", Київ (Харчова промисловість)

Розробка, впровадження та підтримка систем безпечності : НАССР, ISO 22000. FSSC 22000. Розробка та реєстрація технічних умов, технологічних інструкцій. Контроль якості та безпечності харчової продукції. Взаємодія з контролюючими органами. Контроль санітарно-гігєнічного стану підприємства. Навчання персоналу. Проведення аудитів. Повірка/калібрування ЗВТ . Перевірка маркування згідно вимог законодавства

Біотехнолог

з 02.2016 по 12.2017 (1 рік 10 місяців)
ТОВ НПЦ «Енергія», Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Робота за сумісництвом. Посадові обов'язки: випуск мікробіологічного препарату Клепс, розробка нових мікробіологічних препаратів, ведення музею мікробіологічних культур

Технолог харчової промисловості

з 05.2011 по 05.2012 (1 рік)
ТОВ «Протеїн, технології, інгредієнти Україна», Київ (Харчова промисловість)

Робота за сумісництвом. Посадові обов'язки: розробка, затвердження та перевірка на відповідність законодавству нормативних документів (ТУ, ТІ, рецептур), отримання дозвільних документів на продукцію (сертифікати відповідності, висновки МОЗ, протоколи досліджень), оформлення договорів із клієнтами, робота з рекламаціями

Керівник лабораторії

з 07.1997 по 12.2017 (20 років 5 місяців)
Центр оцінки якості сировини та готової продукції НУХТ, Київ (Харчова промисловість)

Посадові обов'язки: оцінка якості продуктів харчування, контроль документів на відповідність до законодавства України, підготовка документів для сертифікації, підготовка проектів санітарно-епідеміологічних висновків Держпродслужби України на харчову продукцію, розробка та перевірка технічних умов на всі види харчової продукції, розробка критеріїв безпеки на харчові продукти, повірка/калібрування засобів вимірювальної техніки, валідація методів дослідження. Акредитація лабораторії за ДСТУ ISO 17025. Досвід роботи головним аудитором системи якості ДСТУ ISO 17025

Освіта

Національний университет харчових технологій

Технология бродильних виробництв, технолог, Київ
Вища, з 1997 по 2003 (6 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Останні зміни в законодавстві. Маркування згідно національних та європейських вимог

2024

Актуальні зміни в законодавстві для підприємств харчової галузі

2023

ISO 22000:2018. Перехід на нову версію FSSC 22000. Внутрішній аудитор системи менеджменту згідно вимог ISO 19001:2018

2021

Внутрішній аудитор системи менеджменту згідно вимог ISO 19001:2018

2021

Перше навчання: Спеціаліст пест контролю. Друге навчання: отримання дозвілу на проведення пест контрою від Держпродспоживслужби

2020

Внутрішній аудитор системи менеджменту згідно вимог ISO 19001:2018

2019

Метрологічне забезпечення підприємства. Підвищення технічної компетентності та ділових якостей за напрямком "Метрологія"

2018

Знання і навички

  • MS Excel
  • MS Word
  • MS Office
  • Пользователь Internet
  • Email
  • Почтовый клиент

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Допоможу розробити та впровадити на підприємстві НАССР або систему менеджменту безпечності харчових продуктів, сертифікувати її (за необхідності). Розроблю ТУ на продукцію, перевірю маркування. Маю добрі аналітичні здібності, працьовита, прагну до підвищення рівня знань, комунікабельна, пунктуальна. Маю великий досвід роботи в сфері контролю якості сировини, виробничих процесів, готової продукції, управління систем якості

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: