Резюме від 26 травня 2023 PRO

Юлія

Технолог харчової промисловості

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Вінниця
Готовий працювати:
Крижопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Мікробіолог

з 06.2021 по 08.2022 (1 рік 2 місяці)
ТЕРРАФУД, Крижопіль (Харчова промисловість)

Фахівець соціальної роботи

з 06.2020 по 12.2020 (6 місяців)
Крижопільський РЦСС, Крижопіль (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Фасувальник-пакувальник

з 11.2011 по 06.2012 (7 місяців)
АВІС, Винница (Харчова промисловість)

Апаратник рафінації олії

з 07.2011 по 11.2011 (4 місяці)
АВІС, Вінниця (Харчова промисловість)

Освіта

ОНАХТ

Технології зберігання,консервування і пеперобки молока., Одеса
Вища, з 2014 по 2016 (1 рік 6 місяців)

ОНАХТ

Післядипломна освіта ОНАХТ.Облік та аудит., Одеса
Вища, з 2014 по 2017 (2 роки 6 місяців)

ОНАХТ

Технології зберігання,консервування і пеперобки молока., Одеса
Незакінчена вища, з 2011 по 2014 (2 роки 9 місяців)

ВК НУХТ

Виробництво жирів і жирозамінників, Вінниця
Середня спеціальна, з 2007 по 2011 (3 роки 6 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу

2011,6 місяців

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Організованість, системність, посидючість, уважність до деталей, дисциплінованість, скурпульозність, мультизадачність.
Знання вимог:HACCP, ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22000.


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: