Резюме від 26 листопада 2020 PRO

Юлия

Бухгалтер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Главный специалист

з 01.2017 по 10.2017 (9 місяців)
Полтавская дирекция центрального аппарата ЧАО "Европейский страховой альянс", Полтава (негосударственное страхование)

Заключение и сопровождение договоров страхования с клиентами в офисе компании. Учет договоров в корпоративной программе. Работа с агентами, отчетность агентов.Управленческая отчетность о заключенных договорах, учет затрат

Главный бухгалтер

з 02.2002 по 12.2016 (14 років 10 місяців)
Полтавская дирекция ЧАО "Европейский страховой альянс", Полтава (негосударственное страхование)

Ведение бухгалтерского учета компании : учет договоров страхования в корпоративных программах и 1С 7.7, , ведение кассовых и банковских операций , расчетов с контрагентами, подотчетными лицами.Начисление зарплаты.Прохождение проверок, составление и подача отчетности. Ведение переговоров и переписки с дебиторами и кредиторами. Учет основных средств и ТМЦ.

Старший бухгалтер

з 04.2000 по 01.2002 (1 рік 9 місяців)
Полтавская дирекция ОАО УСК "Гарант-Авто", Полтава (негосударственное страхование)

Ведение бухгалтерского учета организации:Начисление зарплаты. Составление и подача финансовой,управленческой, налоговой отчетности, регистров бухгалтерского отчета - журналы-ордера, главная книга.Расчеты с подотчетными лицами, контрагентами. Учет договоров в корпоративных программах, кассовые операции.Прохождение проверок.

Главный бухгалтер

з 03.1998 по 03.2000 (2 роки)
Полтавский филиал страховой компании "Гарант-Авто-Транс", Полтава (негосударственное страхование)

Ведение бухгалтерского учета :расчетно-кассовые операции,работа с банками,контрагентами,подотчетными лицами, начисление зароботной платы.Составление управленческой, статистической,налоговой отчетности.Учет заключенных договоров страхования в корпоративных программах.Ведение регистров бухгалтерского учета- журнал-ордер, оборотка,главная книга.
Опыт прохождения проверок.

Экономист планово-экономического отдела, торгово-промышленного комплекса

з 08.1991 по 03.1998 (6 років 7 місяців)
Полтавский автоагрегатный завод, Полтава (выпуск запасных частей для грузовых автомобилей, бытовой техники,розничная продажа продуктов питания, непродовольственных товаров)

Формирование цен на продукцию, составление статистической и управленческой отчетности

Освіта

Полтавский кооперативный институт

Товароведческий, товаровед непродовольственных товаров, Полтава
Вища, з 1987 по 1991 (3 роки 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Гос.центр повышения квалификации специалистов финансового мониторинга

2016, 1 месяц, срок дейстрия сертификата -3 года

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet Клієнт-Банк Договірна робота

Додаткова інформація

Шмиголь Юлія Валеріївна

пров. Заячий, буд.1, кв.5 • м. Полтава • 36009 • тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») • e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета
Претендую на заміщення вакантної посади бухгалтера, бухгалтера-касира,заступника головного бухгалтера, спеціаліста планово-економічного відділу, фінансиста, шукаю роботу в офісі. Стаж роботи за професією бухгалтера та головного бухгалтера в страховій компанії 20 років.

Особисті дані
Дата народження – 16.06.1970р.Заміжня. Чоловік –Шмиголь Олександр Миколайович. Маю дорослу доньку – Шмиголь Вікторія Олександрівна 03.05.1995 р.

Професійні навички
Знання нормативних, методичних керівних матеріалів з організації та ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності
Володіння обліковою політикою, системою регістрів обліку, правилами документообігу й технологією оброблення облікової інформації на підприємстві.
Ведення плану рахунків бухгалтерського обліку активів, капіталу, зобов'язань і господарських операцій.
Знання системи і форми внутрішньогосподарського (управлінського) обліку, звітності й контролю.
Знання основ трудового законодавства.
Досвід роботи
1991 р. – 1997 р.

ПАТ «Полтавський автоагрегатний завод»
Посада: економіст, економіст торгово-промислового комплексу
Посадові обов'язки: формування роздрібних та оптових цін на продукцію планування доходів та витрат підприємства, аналіз рентабельності підприємства. Формування та подання статистичної звітності.

1997-2000р.
Полтавська філія страхової компанії «Гарант - Авто -Транс» (недержавне страхування)
Посада: 1997 – 1998 бухгалтер – касир(за договором)
Посадові обов'язки: Складання та здача статистичної звітності . Робота із банками. Виконання касових операції та розрахунків із підзвітними особами. Складання внутрішньої звітності.
1998 – 2000 р.р. головний бухгалтер
Посадові обов'язки: Нарахування та облік зарплати. Складання та здача статистичних звітів . Робота із банками. Виконання касових операції та розрахунків із підзвітними особами. Складання та подання управлінської , фінансової та податкової звітності. Розрахунки з дебіторами і кредиторами.
Облік укладених договорів та полісів страхування в корпоративних програмах.
Ведення журналів-ордерів, головної книги. Проходження перевірок контролюючих органів.
2000-2002 рр.
Полтавська дирекція ВАТ УСК «Гарант-Авто» (недержавне страхування)
Посада: старший бухгалтер (помічник головного бухгалтера)
Посадові обов'язки: Нарахування та облік зарплати. Складання та здача статистичних звітів . Робота із банками. Виконання касових операції та розрахунків із підзвітними особами. Складання та подання управлінської , фінансової та податкової звітності. Розрахунки з дебіторами і кредиторами.
Облік укладених договорів та полісів страхування в корпоративних програмах.
Ведення журналів-ордерів, головної книги. Проходження перевірок контролюючих органів.
2002-2016 рр.
Полтавська дирекція ПрАТ «Європейський страховий альянс»(недержавне страхування)
Посада : головний бухгалтер
Посадові обов'язки: Нарахування та облік зарплати. Складання та подання статистичної звітності. Проведення банківських операцій та розрахунків із підзвітними особами. Ведення касових операцій - прибуткових та видаткових ордерів в 1С 7.7.Складання та подання управлінської , фінансової та податкової звітності. Розрахунки з дебіторами і кредиторами. Облік основних засобів та ТМЦ.
Ведення розрахунків із страховими агентами та посередниками. Облік укладених договорів та полісів страхування в корпоративних програмах, 1С 7.7.
Ведення журналів-ордерів, головної книги. Проходження перевірок контролюючих органів.
2017 р. В зв’язку з реорганізацією Полтавської дирекції ПрАТ «Європейський страховий альянс» в безбалансовий структурний підрозділ переведена на посаду головного спеціаліста Полтавської дирекції центрального апарату ПрАТ «Європейський страховий альянс».
16 жовтня 2017 року В зв’язку з ліквідацією Полтавської дирекції центрального апарату ПрАТ «Європейський страховий альянс» посада головного спеціаліста скорочена.
Шукаю роботу бухгалтера, фінансиста, спеціаліста планово-економічного управління.
Освіта
1987-1991 рр.
Полтавський кооперативний інститут – м. Полтава
Спеціалізація: товарознавець непродовольчих товарів.
Додаткова освіта
2016 р. Маю сертифікат Державного навчального закладу післядипломної освіти «Навчально-методичний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації спеціалістів з питань фінансового моніторингу в сфері боротьби з легалізацією(відмиванням) доходів , одержаних злочинним шляхом , і фінансуванням тероризму.»

Додаткові відомості
ПК – досвідчений користувач (Программа 1С 7.7.; програми «Банк-Кліент», корпоративна програма обліку договорів страхування та платежів, програма обліку полісів ОСЦПВВНТЗ, ведення баз даних );
Здатність швидко навчатись;
Стресостійкість;
Неконфліктність .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: