Ян
Кухар-універсал, сушеф, 45 000 грн
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4366718/
Досвід роботи
Шеф-кухар
з 04.2025 по 12.2025
(9 місяців)
Ресторан Marmor, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)
Виконував всі обовʼязки шеф-кухаря ресторану
Су-шеф
з 08.2024 по 05.2025
(10 місяців)
Fabrika noire, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
з 07.2023 по 08.2024
(1 рік 2 місяці)
Marakesh, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
з 02.2022 по 07.2023
(1 рік 6 місяців)
Veranda, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
з 06.2021 по 01.2022
(8 місяців)
Селена, Черкассы (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар, старший Кухар, шеф-кухар
з 01.2020 по нині
(6 років)
True Bar, Черкаси (Ресторан, бар)
Кухар
з 09.2019 по 01.2020
(5 місяців)
Malinowy Ogrod, Gdansk (Ресторан, кейтерінги, буфети)
Кухар
з 04.2019 по 08.2019
(5 місяців)
Spoko, Sopot (Ресторан паб)
Повар
з 09.2018 по 03.2019
(7 місяців)
Hello Burger, Черкаси (Американская и европейская кухня)
Повар горячего цеха
з 06.2018 по 09.2018
(4 місяці)
Арт-кафе Паприка, Черкассы (Обслуживание банкетов, выездные корпоративы,приготовления бизнес ланчей)
Старший повар, су-шеф
з 05.2018 по 06.2018
(2 місяці)
Арт-кафе Виноград, Черкассы (Обслуживание банкетов, выездные корпоративы,)
Создание технологических карт, составление правильной закупки, сведение переучетов, проработки новых блюд
Су-шеф
з 04.2018 по 06.2018
(3 місяці)
Fly Kids, Черкассы (Гостинично-ресторанный бизнес)
Управление персоналом(6 человек), сведение переучетов, контроль качества
Повар горячего цеха
з 11.2017 по 03.2018
(5 місяців)
Hello Burger, Черкассы (Приготовление блюд на американском гриле)
Повар универсал
з 05.2017 по 09.2017
(5 місяців)
Акватория, Черкассы (Гостинично-ресторанный бизнес)
Повар универсал
Повар универсал
з 09.2016 по 05.2017
(9 місяців)
Эдем, Черкассы (Гостинично-ресторанный бизнес)
Повар универсал
Мангальщик
з 06.2015 по 09.2016
(1 рік 4 місяці)
Пивас, Черкассы (Пивной дом)
Мангальщик
Мангальщик
з 06.2014 по 12.2015
(1 рік 7 місяців)
У лici, Бровары (Гостинично-ресторанный бизнес)
Мангальщик
Повар универсал
з 01.2010 по 12.2013
(4 роки)
Огонек, Борисполь (Гостинично-ресторанный бизнес)
Мангальщик
Освіта
ЧИТИ
It технологии, Черкассы
Незакінчена вища, з 2009 по 2012 (3 роки)
Не закончил!
Додаткова освіта та сертифікати
Мастер класс по приготовлению мяса
2017
Знання і навички
- Приготування страв
- Готування на мангалі
- Випікання
- Готування піци
- Адаптивність
- Приготування холодних страв
- Українська кухня
- Чесність
- Приготування гарячих страв
- Комунікабельність
- Пунктуальність
- Європейська кухня
Знання мов
Англійська — середній
Додаткова інформація
Могу работать на любом цеху! Есть опыт работы в ресторанах, кафе, фастфуд. Быстро обучаюсь.
Схожі кандидати
-
Сендвіч-мейкер
Черкаси, Інші країни -
Кухар-універсал, мангальщик, піцайоло
Черкаси -
Сендвіч-мейкер
20000 грн, Черкаси -
Консультант роботи з клієнтами
Черкаси -
Бренд-шеф
Черкаси, Дніпро , ще 7 міст -
Кухар
Черкаси