Резюме від 28 листопада 2023 PRO

Світлана

Бухгалтер, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Київ, Ямпіль (Вінницька обл.)

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 01.2021 по нині (3 роки 4 місяці)
Відділ соціального та медичного забезпечення Ямпільської міської ради, Ямпіль (Вінницька обл.) (Державні організації)

Головний бухгалтер головного розпорядника коштів. Штат відділу - 10 працівників, бухгалтерія -1 працівник - головний бухгалтер . Повне ведення бухгалтерського обліку ввіділу, проведення розподілу коштів на одержувачів коштів підпорядкованих організацій, Повне ведення бухобліку, створення і здача звітності в MEDOK, в системі дистанційного обслуговування клієнтів з використанням програмно-технічного комплексу «Клієнт казначейства – Казначейство» з проведенням всіх платежів та в системі СДО, нарахування з/плати, складання договорів на закупівлю, на оренду приміщення , складання бюджету та змін до нього, оприлюднення звітів та договорів в системі E-DATA, проведення закупівль в системі Prozorro.

Гол. бухгалтер

з 02.2008 по 12.2021 (13 років 10 місяців)
Русавська сільська рада, Вінницька обл. (Державні організації)

Повне ведення бухобліку, створення і здача звітності в MEDOK, в системі дистанційного обслуговування клієнтів з використанням програмно-технічного комплексу «Клієнт казначейства – Казначейство» з проведенням всіх платежів та в системі СДО, нарахування з/плати, складання договорів на закупівлю, на оренду приміщення , складання бюджету та змін до нього. складання річного плану закупівель, звіт про укладений договір в системі Prozorro, оприлюднення звітів та договорів в системі E-DATA.

Гол. Економіст

з 07.2001 по 01.2008 (6 років 6 місяців)
СТОВ «Корж і СП», С. Русава (Сільське господарство, агробізнес)

Створення технологічних карт с/г робіт, нарахування з/плати, розрахунки з пайовиками, реалізація продукції, ведення затрат на виробництво продукції з визначенням собівартості, облік основних засобів, нарахування амортизації, облік ГСМ.

Освіта

ПГУ ім. Шевченка

Економіст—педагог, Тираспіль
Вища, з 1996 по 2001 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word M.E.Doc MS Office Користувач Internet Email Internet Explorer Банківська справа СДО Бюджетування ІПК Місцевий бюджет

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: