Резюме від 24 лютого 2019 PRO

Богдан

Повар горячего цеха, су-шеф, 9 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Повар-универсал

з 05.2018 по 01.2019 (8 місяців)
Porto Riva, Запоріжжя (Гостинично-ресторанный бизнес)

1.Приготовление блюд по тех.картам. 2. Контроль качества продуктов. 3. Составление закупки. 4. Контроль и координация персонала кухни. 5. Выдача и подготовка банкетов.
С мая по июль- повар горячего процесса, с июля по сентябрь- старший смены, а с сентября по январь - су-шеф

Повар-универсал

з 01.2018 по 05.2018 (4 місяці)
кафе "Лампа", Запорожье (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар-универсал

з 12.2017 по 02.2018 (2 місяці)
Lounge-bar Zerkala, Запорожье (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар на хоспере

з 10.2017 по 12.2017 (2 місяці)
Sir Lancelot, Запорожье (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар

з 05.2017 по 09.2017 (4 місяці)
Reikarts, Запорожье (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление блюд по технологическим картам, с соблюдением всех санитарно-гигиенических норм в соответствии с нормами и правилами компании

Освіта

ДНЗ"ЗЦПТОВТ"№ 5 .

Повар, Запорожье
Середня спеціальна, з 2012 по 2015 (2 роки 8 місяців)

Схожі кандидати

Повар, су-шеф
Запоріжжя

Су-шеф
20000 грн, Запоріжжя

Су-шеф
Запоріжжя

Су-шеф
Запоріжжя

Кухар холодного цеху
Запоріжжя

Повар, помощник повара
7000 грн, Запоріжжя

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: