Резюме від 6 вересня 2023 PRO

Дмитро

IT-специалист, 25 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Ведучий спеціаліст відділу ІТ

з 02.2018 по нині (6 років 2 місяці)
ТОВ "Будівельна зірка", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Адміністрування серверів та ПК підприємства (HP/IBM/DELL/Zyxel/CISCO/Microtik). Планування, налаштування, організація роботи та модернізація ком’ютерної мережі підприємства (AD/VMware). Підтримка користувачів. Супровід систем відеоспостередження та WiFi мереж (Partizan/Microtic). Складанная технічної документації. Закупка техніки та комплектуючих. Модернізація та ремонт компьютерної техніки. Консультації. Відрядження.

Освіта

Київський енергетичний коледж

Киев
Середня спеціальна, з 1986 по 1991 (4 роки 10 місяців)

Знання і навички

Windows Користувач ПК Ubuntu VMware Робота з принтером Cisco Проєктування VMware ESXi Закупівлі Управлінські навички Видалена підтримка користувачів. Збірка, інсталляція, діагностика ремонт та модернізація ПК. Налаштування та роботи ІТ інфраструктири на підприємств. Видалена підтримка користувачів Досвід керування ІТ відділом Microtik

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Маю організаторський досвід, керував малим підприємством, відділом техпідтримки банку, працював інженером відділу МТЗ. Маю досвід роботи у торгівельних організаціях, видавництвах, та продажу комп’ютерної техніки та послуг. Надаю перевагу роботі яка потребує мобільності та спілкуванню, самостійному прийняттю рішень. Освічений, висококомунікабельний, доброзичливий. Готовий до видаленої, позмінної роботи, переїзду, відряджень. Маю досвід роботи за кордоном (системний адміністратор, інженер відділу техпідтримки). Цікавить видаленна робота або робота з вільним графіком.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

IT-спеціаліст
Дистанційно

IT-спеціаліст
Дистанційно

IT-специалист
Київ

IT-спеціаліст
Дистанційно

IT-специалист
Вінниця, Харків, Дистанційно

IT-спеціаліст
Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: