- PRO
Дмитро
Офіціант
- Розглядає посади:
- Офіціант, Менеджер ресторана
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 39 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4559166/
Досвід роботи
Офіціант
з 05.2024 по нині
(1 рік 3 місяці)
Night club Fifty, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керуючий проектами
з 01.2022 по 07.2024
(2 роки 6 місяців)
Doner meat & Fish, КоКо grill, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск проектів з нуля
Розробка крнцепції та меню закладу
Співпраця та наповнення Glovo, Bolt
Контроль проведення інвентаризацій
Повне ведення фінансової звітності
Створення рекламних компаній та просування їх у соц мережах
Офіціант
з 05.2021 по 11.2022
(1 рік 6 місяців)
Ресторан QQC, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант
з 09.2018 по 02.2021
(2 роки 5 місяців)
Ресторан Маяк, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Банкет менеджер
з 05.2017 по 09.2018
(1 рік 4 місяці)
Ресторан "RAY", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль роботи установи за всіма напрямками діяльності.
Підбір, адаптація та навчання персоналу.
Контроль забезпечення установи необхідними матеріалами, продуктами та засобами для ефективного функціонування.
Вирішення адміністративно та господарських питань.
Розробка та впровадження посадових інструкцій та системи мотивації персоналу.
Пошук і укладення договорів з постачальниками.
Контроль запасів, інвентаризація.
Оптимізація витратної частини.
Розробка та впровадження меню та технологічних карт.
Розробка та дизайн меню.
Звітність та прогнозування.
Просування закладу на різних рекламних майданчиках
Метрдотель, Офіціант
з 08.2012 по 01.2017
(4 роки 5 місяців)
Ресторан "Matisse", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Адаптація та навчання персоналу.
Контроль роботи установи за всіма напрямками діяльності.
Контроль за забезпеченням установи необхідними матеріалами, продукцією та засобами для ефективного функціонування.
Вирішення адміністративних та господарських питань.
Розробка та впровадження посадових інструкцій та системи мотивації персоналу.
Пошук і укладення договорів з постачальниками.
Контроль запасів, інвентаризація.
Оптимізація витратної частини.
Розробка та впровадження меню та технологічних карт.
Розробка та оформлення меню, візиток, банерів, флаєрів.
Звітність та прогнозування.
Офіціант
з 05.2008 по 05.2011
(3 роки)
Ресторан "Маріо", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
обслуговування гостей
Освіта
Інститут Управління
Менеджер-економіст, Дрогобич
Вища, з 2001 по 2006 (5 років)
Знання і навички
- MS Excel
- MS Word
- iOS
Знання мов
- Українська — вільно
- Англійська — середній
Додаткова інформація
Навички організації та управління персоналом
Досвід навчання персоналу
Здатність вести ділові переговори
Відповідальність
Комунікабельність
Стресостійкість
Сильні лідерські якості
Здатність прогнозувати
Схожі кандидати
-
Працівник закладу ресторанного господарства
25000 грн, Київ -
Офіціант
Київ -
Помічник кухаря
10000 грн, Київ, Львів, Одеса -
Офіціант
Київ -
Офіціант
Київ -
Офіціант
Київ