• PRO

Роман

Технолог, бренд-шеф (запуск фастфуду, нових закладів)

Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Ужгород
Готовий працювати:
Дистанційно, Івано-Франківськ, Ужгород, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Запуск ресторану,Бренд-шеф

з 01.2025 по нині (7 місяців)
IZI Burger, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

На разі в процесі ще 2 ресторани в м.Харків

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

- запуск ресторану з нуля
- проектування ресторану
- закупка і підбір нового обладнання, інвентаря
- контроль за дотриманням будівельних процесів під час ремотних робіт
- підбір і навчання персоналу
- Підбір постачальників
- Контроль якості вхідного товару
- Планування закупок ( контроль результатів із залишків і технологічних карт )
- Контроль Фуд-косту
- Модернізації Технології роботи Кухні
- Оновлення та проробка Меню
- Контроль собівартості страв
- впровадження стандартів і внутрішніх правил Кухні
- Організація всіх технологічних Процесів
- Введення Внутрішньої документації та обліку Кухні
- складання Технологічних і калькуляційних карт
- співпраця з постачальники

Запуск ресторану, Керівник закладу

з 03.2021 по 09.2021 (6 місяців)
Ресторан Липа, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск закладу з нуля
Розробка концепції закладу
Розробка лого з дизайнером
Підбір назви для закладу
Складання калькуляційних та технологічних карт.
Підбір посуду, обладнання, матеріально - технічного устаткування, його замовлення.
Проект кухні та бару
Робота з постачальниками.
Допомога в складанні меню
Планування бюджету та P&L звітність у розрізі підрозділів ресторанного департаменту.
Проект було реалізовано та віддалося на управління
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Головний виконавчий директор

з 04.2016 по нині (9 років 4 місяці)
Chicken Hut Ужгород, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

По посаді Керуючого ресторанами в м.Ужгород:
- планування усіх статтів бюджету ресторану з метою забезпечення виконання встановлених перед підприємством цілей.
- планування роботу своїх підлеглих, ставити для них цілі в роботі та особистому розвитку, розподіляти обов’язки та завдання згідно концепції команди ресторану, контролюв роботу ресторану, здійснювати інші заходи (у межах своєї компетенції та політики для виконання та перевиконання встановлених перед рестораном цілей, підвищення ефективності роботи ресторану. П
- аналізування P&L , контролював витрати та усувати можливі проблеми або недоліки в роботі ресторану, що призводять до збільшення витрат та зменшення прибутку. Здійснював заходи щодо скорочення витрат нижче бюджетного рівня, якщо це не заважало виконанню інших завдань ресторану.
- підтримувати високий імідж ресторану через контроль за обов'язковим виконанням усіх норм та стандартів працівниками ресторану, виконання стандартів Якості, Культури Обслуговування, Чистоти; через забезпечення нормального функціонування ресторану (справне обладнання, задовільний технічний стан ресторану, порядок у приміщеннях і таке інше), що призводить до задоволення клієнтів та частішого відвідування ними ресторану. Підтримувати досягнення одної із найголовніших цілей підприємства – 100% задоволення відвідувачів.
- забезпечування ефективного проведення локальних маркетингових програм, які сприяють збільшенню продажу
- контролюв роботу з документами (звіти, договори, рахунки, накладні).
- забезпечування належної кількісті продукції, необхідну для підтримки повного задоволення відвідувачів. Контролювати замовлення продукції, процес постачання, роботу з постачальним центром.
- контролювати своєчасне відсилання замовлення продукції.
- контролювати та забезпечувати належну безпечну роботу обладнання, стан та кількість обладнання для повного задоволення відвідувачів
та інше в межах своєї компетенції
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Технолог, бренд-шеф

з 01.2014 по 03.2016 (2 роки 2 місяці)
Chicken Hut, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)

- запуск ресторанів мережі з нуля
- проектування ресторанів мережі згідного стандартів мережі
- закупка і підбір нового обладнання, інвентаря
- контроль за дотриманням будівельних процесів під час ремотних робіт
- підбір і навчання персоналу
- Підбір постачальників
- Контроль якості вхідного товару
- Планування закупок ( контроль результатів із залишків і технологічних карт )
- Контроль Фуд-косту
- Модернізації Технології роботи Кухні
- Оновлення та проробка Меню
- Контроль собівартості страв
- впровадження стандартів і внутрішніх правил Кухні
- Організація всіх технологічних Процесів
- Введення Внутрішньої документації та обліку Кухні
- складання Технологічних і калькуляційних карт
- співпраця з постачальники для введення централізованоі продукції згідно рецептур мережі (соуса, куряча продукція)
- Планування бюджету та P&L
https://chicken-hut.ua/

Кухар

з 01.2013 по 12.2013 (11 місяців)
Сhicken Hut, Ивано-Франковск (Мережа закладів швидкого обслуговування)

Освіта

УТЕІ КНТЕУ

Ресторанні технології, Харчові технології, Ужгород
Вища, з 2019 по 2020 (1 рік)

Диплом "Магістр"
Спеціальність "Харчові технології"

УТЕІ КНТЕУ

Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, Ужгород
Вища, з 2016 по 2019 (3 роки)

Спеціальність "Менеджмент"
Диплом "Бакалавра"

Івано-Франківський коледж технологій та бізнесу

Виробництво харчової продукції, технік-технолог, Івано-Франківськ
Середня спеціальна, з 2009 по 2013 (4 роки)

Знання і навички

  • Користувач ПК
  • Adobe Photoshop
  • R-Keeper
  • AutoCAD
  • Графічні редактори
  • CorelDRAW
  • ArchiCAD
  • Profit
  • Adobe
  • Робота з iikoOffice, iikoChain
  • Робота в Autocad, ArchiCAD

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Військово-облікові дані в порядку.

По посаді Бренд Шефа :
- розробка страв згідно стандартів компанії (бургери,лаваші,піца,салати і т.д), погодження ТК в СЕС
- складання технологічних та калькуляційних карт, занесення в загальну базу IIKO
- складання графіку запуску страв
- перевірка та контроль закладів по стандартах компанії
- управління персоналом
- здійснював комплексне оснащення, планування та проектування кухні,зони сервісу та складських приміщень, холодильних та морозильних камер
- запуск та ведення ресторанів Chicken Hut (8 по Україні та 1 на території Угорщини м.Будапешт )
- замовлення професійного обладнання та інвентарю в таких постальників, як: ЛодмарУкраїна, ІнтерРесторанСервіс, Маресто, Орест (Мастер-1), Європрофтех, Форвард, Промастер,Gastro (Польща) і т.д
- співпраця з виробниками продукції під Privat Label,такими як: Щедро, Легко,Асканія Пак
- пошук постачальників
- пропрацювання нових продуктів
- моніторинг ринку фаст-фуду
та інше, наразі не можу згадати :)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: