Резюме від 15 травня 2023 PRO

Станіслав

Юрисконсульт, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
62 роки
Місто проживання:
Маріуполь
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адвокат

з 01.2008 по 02.2022 (14 років 1 місяць)
Адвокат, Донецьк (Юриспруденція)

З 2008 року приватна адвокатська практика
( Донецьк, Маріуполь).
Право власності, земельні відносини (землі с/г призначення та комунальної власності), спадкове право, зовнішньоекономічна діяльність, право інтелектуальної власності, захист прав споживачів у відносинах з банками та колекторськими компаніями,господарські злочини. Маю позитивний досвід звернень до ЕСПЛ.
Співпраця з волонтерськими організаціями в плані надання правової допомоги ВПО (консультації, отримання та поновлення документів, питання пенсійного забезпечення та соціальної допомоги, повернення кредитів).
Є досвід реєстрації об'єктів інтелектуальної власності (літературні твори та комп'ютерні програми, знаки для товарів та послуг, промислові зразки).

Начальник юридичного відділу

з 01.1996 по 12.2007 (11 років 11 місяців)
Виданичо-книготоргівельна фірма "СТАЛКЕР", Донецьк (видавнича справа, книготоргівельна діяльність, зовнішьоекономічна діяльніть (купівля продаж авторських прав, послуги літературного агентства, імпорт поліграфічних матеріалів та видавничої продукції, експорт видавничої продукції).)

Супровід господарської діяльності підприємства, представництво в контролюючих та правоохоронних органах, митне декларування, адаптація іноземних ліцензійних договорів на об'єкти авторського права до законодавства України, питання оподаткування роялті, співпраця з офшорами, претензійно-позовна робота.

Слідчий

з 08.1990 по 12.1995 (5 років 4 місяці)
МВС України, Донецьк (Охорона, безпека, оборона)

Освіта

Донецький національний університет

Правознавство, Донецьк
Вища, з 1986 по 1991 (5 років)

Спеціалізація "Господарське право".

Додаткова освіта та сертифікати

Регулярне підвищення кваліфікації на заходах, що проводяться НАА України.

регулярно

Знання і навички

ЛІГА:ЗАКОН Знання офісних програм

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Филимонов Станіслав Михайлович
19.11.1961 р.н., народився у м.Волноваха Донецької області, служив у ЗС СРСР, вдівць, маю доньку 2006 року народження, освіта вища, водійські права кат. «В».
У 2014 році був вимушений переїхати з Донецька до Маріуполя, з квітня 2022 року "мандрую" Україною. Житло знищене, готовий працювати як дистанційно, так і будь-де в Україні.

Вайбер, Телеграм,Ватсапп: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), ел. пошта [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: