Резюме від 12 червня 2022

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4715452

Буровой мастер

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто проживання:
Долина
Готовий працювати:
Дистанційно, Долина

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

ІФНУНГ

Буріння, Ивано-Франковск
Вища, з 2006 по 2011 (5 років 1 місяць)

Спеціальність буріння на газ і нафту робота з геологічними розрізами,вивчення надр іт далі.

Знання і навички

Управитель

Додаткова інформація

Я ,Яцишин Василь Васильович Закінчив ІНТУНГ 2011р,працював м Калуш в нафтовій галузі на фірмі" Калуська НГРЕ "з2007 по2010,на посаді помічником бурильника((і один рік бурильником)) (((працював в Росії вСибірі з 2011 по2013 помічником бурильника 6 розряду на установці АУК 3000)) ,
((після тієї роботи прцював бурильником,
на установці А-50, буріння на воду в Белгороді,Росія,з2013 по 2014,1,5 року,фірма розпались)) В 2017 році влаштувався в Івано-франківську фірму "Тов Західтехногаз" на посаду Начальником дільниці( буровой установки) малогабаритної А50 і УПА-60*80,виконував роботи від монтажу,весь процес,до завершення буріння і включно демонтаж. Проводили роботи по капримонту, на натійже самій фірмі,даний час фірма не працює! Водійський стаж категорії ((В)) з 2002 року-2022р!

Схожі кандидати

Помічник бурильника КРС
Полтава, Долина

Помічник бурильника КРС
Долина, Стрий, Інші країни

Помічник бурильника
Долина

Бурильник
Долина

Помбур
25000 грн, Дистанційно, Львів

Буровой мастер
Дистанційно, Івано-Франківськ , ще 4 міста

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: