Ольга
Менеджер ресторану, керуюча, директор
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4723185/
Досвід роботи
Керуюча рестораном
з 09.2025 по 12.2025
(4 місяці)
Прихована, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Повна операційна діяльність ресторану
Організація та контроль роботи персоналу (набір, адаптація, навчання, мотивація)
Складання графіків роботи та контроль дисципліни. Контроль стандартів сервісу, якості страв і напоїв
Робота з постачальниками, контроль закупівель і залишків
Управління касовою дисципліною, фінансова звітність. Контроль витрат, оптимізація собівартості.Вирішення конфліктних ситуацій з гостями
Підготовка та проведення банкетів і заходів
Дотримання санітарних норм і внутрішніх стандартів. Аналіз показників ефективності (виручка, середній чек, персонал)
Керівник пекарні
з 09.2024 по 09.2025
(1 рік)
Ваш Лаваш, мережа пекарень, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація роботи та розвиток двох торгових точок: управління персоналом, контроль виробництва та якості продукції, планування та аналіз продажів, оптимізація витрат, робота з постачальниками, впровадження нових асортиментів та маркетингових акцій, забезпечення високого рівня сервісу.
Рекрутер
з 07.2022 по 02.2024
(1 рік 8 місяців)
Пандабанда, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Підбір персоналу
Використання різних інструментів та каналів для пошуку кандидатів
Взаємодія з керівником
Навички проведення співбесід. Проведення телефонного інтерв'ю
Ведення бази кандидатів
Керуюча рестораном
з 05.2019 по 06.2020
(1 рік 2 місяці)
Мережа ресторанів Salateira, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Планування, організація і контроль роботи ресторану. Ведення касових документів та документів що відповідають за безпеку ресторану. ( чек листи, графіки прибирання, журнал здоров‘я)
Щоденний контроль якості продуктів. Проходила тренінги та працювала по системі НАССР, ведення всіх відподних документів.
Повна організація роботи сервісу ресторану, контроль якості обслуговування, робота з гостями.
Планування робочого часу, складання графіка співробітників, кадрове діловодство , участь в плануванні бюджету ресторану, контроль виконання бюджету і контроль витрат бюджету ресторану.
Робота з програмою 1С , щомісячне закриття інвентаризації.
Адміністратор
з 04.2018 по 04.2019
(1 рік)
Варенична Балувана Галя, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант
з 10.2016 по 03.2018
(1 рік 6 місяців)
Ресторан +Cava(La Luna), Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант
з 08.2015 по 10.2016
(1 рік 3 місяці)
Піцерія Маріо, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Адміністратор, офіціант,бармен
з 02.2013 по 05.2015
(2 роки 4 місяці)
Ресторан-бістро "Олів'є", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
НУХТ
Готельно-ресторанна справа, Киев
Вища, з 2011 по 2016 (5 років)
Додаткова освіта та сертифікати
Salateira, курс навчання 1C
2019, 3 місяці
Salateira, система НАССР
2019, 3 місяці
Знання і навички
- MS Excel
- MS Word
- Користувач ПК
- 1С
- Poster
- Касова дисципліна
- Google Sheets
- SERVIO
Знання мов
- Українська — вільно
- Англійська — початковий
Додаткова інформація
Маю організаторські здібності, відповідальна та порядна. Керувала персоналом ресторану (колектив близько 50 осіб). Щодня спілкувалась з гостями для виявлення можливих потреб. Вмію вирішувати конфліктні ситуації так щоб гість пішов задоволений та повернувся знову. Енергійна та позитивна . Люблю працювати в команді. Швидко навчаюсь.
Схожі кандидати
-
Директор, заступник директора
30000 грн, Житомир -
СЕО, керівник бізнес-центру, менеджер проєктів, начальник СБ
Житомир, Київ -
Заступник керуючого магазином
Житомир, Дистанційно -
Керуючий рестораном
Житомир, Львів , ще 3 міста -
Директор
Житомир, Дніпро , ще 4 міста -
Територіальний менеджер
Житомир, Вінниця , ще 8 міст