Ольга

Менеджер ресторану, керуюча, директор

Вид зайнятості: повна
Вік: 31 рік
Місто: Житомир
Вид зайнятості:
повна
Вік:
31 рік
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуюча рестораном

з 09.2025 по 12.2025 (4 місяці)
Прихована, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Повна операційна діяльність ресторану
Організація та контроль роботи персоналу (набір, адаптація, навчання, мотивація)
Складання графіків роботи та контроль дисципліни. Контроль стандартів сервісу, якості страв і напоїв
Робота з постачальниками, контроль закупівель і залишків
Управління касовою дисципліною, фінансова звітність. Контроль витрат, оптимізація собівартості.Вирішення конфліктних ситуацій з гостями
Підготовка та проведення банкетів і заходів
Дотримання санітарних норм і внутрішніх стандартів. Аналіз показників ефективності (виручка, середній чек, персонал)

Керівник пекарні

з 09.2024 по 09.2025 (1 рік)
Ваш Лаваш, мережа пекарень, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи та розвиток двох торгових точок: управління персоналом, контроль виробництва та якості продукції, планування та аналіз продажів, оптимізація витрат, робота з постачальниками, впровадження нових асортиментів та маркетингових акцій, забезпечення високого рівня сервісу.

Рекрутер

з 07.2022 по 02.2024 (1 рік 8 місяців)
Пандабанда, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Підбір персоналу
Використання різних інструментів та каналів для пошуку кандидатів
Взаємодія з керівником
Навички проведення співбесід. Проведення телефонного інтерв'ю
Ведення бази кандидатів

Керуюча рестораном

з 05.2019 по 06.2020 (1 рік 2 місяці)
Мережа ресторанів Salateira, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Планування, організація і контроль роботи ресторану. Ведення касових документів та документів що відповідають за безпеку ресторану. ( чек листи, графіки прибирання, журнал здоров‘я)
Щоденний контроль якості продуктів. Проходила тренінги та працювала по системі НАССР, ведення всіх відподних документів.

Повна організація роботи сервісу ресторану, контроль якості обслуговування, робота з гостями.

Планування робочого часу, складання графіка співробітників, кадрове діловодство , участь в плануванні бюджету ресторану, контроль виконання бюджету і контроль витрат бюджету ресторану.
Робота з програмою 1С , щомісячне закриття інвентаризації.

Адміністратор

з 04.2018 по 04.2019 (1 рік)
Варенична Балувана Галя, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

з 10.2016 по 03.2018 (1 рік 6 місяців)
Ресторан +Cava(La Luna), Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

з 08.2015 по 10.2016 (1 рік 3 місяці)
Піцерія Маріо, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор, офіціант,бармен

з 02.2013 по 05.2015 (2 роки 4 місяці)
Ресторан-бістро "Олів'є", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

НУХТ

Готельно-ресторанна справа, Киев
Вища, з 2011 по 2016 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Salateira, курс навчання 1C

2019, 3 місяці

Salateira, система НАССР

2019, 3 місяці

Знання і навички

  • MS Excel
  • MS Word
  • Користувач ПК
  • Email
  • Poster
  • Касова дисципліна
  • Google Sheets
  • SERVIO
  • Google

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Маю організаторські здібності, відповідальна та порядна. Керувала персоналом ресторану (колектив близько 50 осіб). Щодня спілкувалась з гостями для виявлення можливих потреб. Вмію вирішувати конфліктні ситуації так щоб гість пішов задоволений та повернувся знову. Енергійна та позитивна . Люблю працювати в команді. Швидко навчаюсь.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: