• PRO

Нікіта

Бар-менеджер, старший бармен

Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
30 років
Місто:
Вишгород

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бар-менеджер

з 05.2023 по 12.2024 (1 рік 7 місяців)
Pole Bar, Вишгород (Готельно-ресторанний бізнес)

• Створення авторської коктейльної карти та її стабільне оновлення;
• Проведення майстер-класів та дегустацій;
• Участь в організації івентів ( концерти, стендап, вечірки тощо );
• Проведення аудитів;
• Розробка та планування контенту разом з СММ;
• Комунікація з постачальниками.

✓ Призове місце на конкурсі « Nemiroff Cocktail Cup 2024 »

✓ Третє місце на конкурсі « Koskenkorva Christmas Cocktail Challenge 2024 »

Бармен

з 01.2023 по 05.2023 (4 місяці)
Klimat Bar, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

• Обслуговування гостей за контактною барною стійкою;
• Підтримка робочого місця в чистоті та порядку.

Бар-менеджер

з 09.2022 по 04.2023 (7 місяців)
InVino, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

• Відкриття закладу з нуля;
• Створення авторської коктейльної карти під стиль закладу;
• Проведення тренінгів для персоналу;
• Контроль за роботою персоналу бару;
• Проведення інвентаризацій;
• Допомога та створення контенту для закладу в соц.мережах;
• Комунікація з постачальниками.

✓ Призове місце на конкурсі « Koskenkorva make it hot 2022 »

Старший бармен

з 03.2021 по 12.2021 (9 місяців)
Basilic. Bread & Salt, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

• Створення авторської коктейльної карти під стиль закладу;
• Контроль за роботою персоналу бару;
• Проведення інвентаризацій;
• Проведення тренінгів для персоналу;
• Комунікація з постачальниками.

Товарознавець

з 01.2020 по 01.2021 (1 рік)
Melrose bar-grill, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

• Контроль надходження та наявність товару на складі;
• Облік товару;
• Проведення інвентаризації;
• Оформлення документації на відвантаження та надходження товару.

Старший Бармен

з 05.2018 по 01.2021 (2 роки 8 місяців)
Melrose bar-grill, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

• Контроль за роботою персоналу бару;
• Проведення інвентаризацій;
• Проведення тренінгів для персоналу;
• Підтримка бару в чистоті та порядку;
• Приготування алкогольних та безалкогольних напоїв згідно калькуляцій;
• Комунікація з постачальниками.

✓ Фінал конкурсу серед барменів мережі.

Піцайола

з 09.2017 по 01.2018 (4 місяці)
Grand Persona « Фелічіта », Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

• Приготування страв згідно технологічним картам;
• Підтримка робочого місця в чистоті та порядку.

Бармен

з 02.2017 по 09.2017 (7 місяців)
Grand Persona « Фелічіта », Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

• Обслуговування гостей за контактною барною стійкою;
• Підтримка бару в чистоті та порядку.

Освіта

Волинський національний університет імені Лесі Українки

Історичний, документознавство та інформаційна діяльність, Луцьк
Вища, з 2013 по 2017 (4 роки)

Знання і навички

  • Дисциплінованість
  • Чесність
  • Міксологія
  • Приготування коктейлів
  • Здатність до навчання

Додаткова інформація

• Участь та вихід у фінали барних конкурсів;
• Відкриття закладів різного формату;
• Досвід роботи на фестивалях та подібних заходах;
• Також маю досвід роботи не тільки в готельно-рестораному бізнесу.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: