- PRO
Нікіта
Бар-менеджер, старший бармен
- Вид зайнятості:
- повна, неповна
- Вік:
- 30 років
- Місто:
- Вишгород
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4815285/
Досвід роботи
Бар-менеджер
з 05.2023 по 12.2024
(1 рік 7 місяців)
Pole Bar, Вишгород (Готельно-ресторанний бізнес)
• Створення авторської коктейльної карти та її стабільне оновлення;
• Проведення майстер-класів та дегустацій;
• Участь в організації івентів ( концерти, стендап, вечірки тощо );
• Проведення аудитів;
• Розробка та планування контенту разом з СММ;
• Комунікація з постачальниками.
✓ Призове місце на конкурсі « Nemiroff Cocktail Cup 2024 »
✓ Третє місце на конкурсі « Koskenkorva Christmas Cocktail Challenge 2024 »
Бармен
з 01.2023 по 05.2023
(4 місяці)
Klimat Bar, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)
• Обслуговування гостей за контактною барною стійкою;
• Підтримка робочого місця в чистоті та порядку.
Бар-менеджер
з 09.2022 по 04.2023
(7 місяців)
InVino, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)
• Відкриття закладу з нуля;
• Створення авторської коктейльної карти під стиль закладу;
• Проведення тренінгів для персоналу;
• Контроль за роботою персоналу бару;
• Проведення інвентаризацій;
• Допомога та створення контенту для закладу в соц.мережах;
• Комунікація з постачальниками.
✓ Призове місце на конкурсі « Koskenkorva make it hot 2022 »
Старший бармен
з 03.2021 по 12.2021
(9 місяців)
Basilic. Bread & Salt, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)
• Створення авторської коктейльної карти під стиль закладу;
• Контроль за роботою персоналу бару;
• Проведення інвентаризацій;
• Проведення тренінгів для персоналу;
• Комунікація з постачальниками.
Товарознавець
з 01.2020 по 01.2021
(1 рік)
Melrose bar-grill, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)
• Контроль надходження та наявність товару на складі;
• Облік товару;
• Проведення інвентаризації;
• Оформлення документації на відвантаження та надходження товару.
Старший Бармен
з 05.2018 по 01.2021
(2 роки 8 місяців)
Melrose bar-grill, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)
• Контроль за роботою персоналу бару;
• Проведення інвентаризацій;
• Проведення тренінгів для персоналу;
• Підтримка бару в чистоті та порядку;
• Приготування алкогольних та безалкогольних напоїв згідно калькуляцій;
• Комунікація з постачальниками.
✓ Фінал конкурсу серед барменів мережі.
Піцайола
з 09.2017 по 01.2018
(4 місяці)
Grand Persona « Фелічіта », Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)
• Приготування страв згідно технологічним картам;
• Підтримка робочого місця в чистоті та порядку.
Бармен
з 02.2017 по 09.2017
(7 місяців)
Grand Persona « Фелічіта », Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)
• Обслуговування гостей за контактною барною стійкою;
• Підтримка бару в чистоті та порядку.
Освіта
Волинський національний університет імені Лесі Українки
Історичний, документознавство та інформаційна діяльність, Луцьк
Вища, з 2013 по 2017 (4 роки)
Знання і навички
- Дисциплінованість
- Чесність
- Міксологія
- Приготування коктейлів
- Здатність до навчання
Додаткова інформація
• Участь та вихід у фінали барних конкурсів;
• Відкриття закладів різного формату;
• Досвід роботи на фестивалях та подібних заходах;
• Також маю досвід роботи не тільки в готельно-рестораному бізнесу.
Схожі кандидати
-
Оператор чата
Вишгород, Київ , ще 4 міста -
Адміністратор
Вишгород, Дистанційно -
Психолог
30000 грн, Вишгород, Київ, Дистанційно -
Адміністратор
18000 грн, Вишгород -
Бариста-бармен
Вишгород, Київ -
Бариста
28000 грн, Вишгород