Резюме від 6 грудня 2019

Олексій

Junior IT Specialist, 8 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Продавець-консультант

з 01.2019 по нині (5 років 4 місяці)
Eldorado, Житомир (Роздрібна торгівля)

Продажа КБТ і МБТ.

Помічник продавця-консультанта

з 11.2018 по 12.2018 (1 місяць)
Comfy, Житомир (Роздрібна торгівля)

Продаж товарів, перевірка техніки.

Инженер локальної мережі

з 08.2018 по 11.2018 (3 місяці)
ТОВ "Техникс Ресурс", Житомир (Надання послуг інтернету, налаштува та моніторинг мережевого обладнання)

Налаштування та моніторинг мережевого обладнання, прокладання ліній Ethernet, ведення документації по внутрішньому переміщенню та списання обладнання. Здобув нових навичок в професійному напрямку.

Монтажник по підключенню інтернету

з 07.2017 по 08.2017 (1 місяць)
Київстар, Житомир (Телекомунікації, зв'язок)

Підключення абонентів до інтернету і телебачення, ремонт ліній абонентів, консультування при підключенні і обслуговуванні.

Освіта

Житомирський державний технологічний університет

Фікт: Інженерія програмного забезпечення; Фем: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, Житомир
Незакінчена вища, з 2018 по 2021 (2 роки 8 місяців)

Студент заочної форми навчання двох факультетів.
Фем: Спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» – підготовка фахівців у сфері розроблення бізнес-проектів і бізнес-планів, генерування стартапів, провадження підприємницької діяльності з використанням як традиційних, так і новітніх методів торгівлі (зокрема, інтернет-трейдинг, електронна комерція, онлайн та офлайн рітейл) та набуттям практичних навичок роботи на платформах фондових, валютних і товарних бірж.
Фікт: Спеціальність «Інженерія програмного забезпечення» охоплює всі аспекти розробки програмного забезпечення від початкових стадій створення специфікації до підтримки системи після здачі в експлуатацію. В процесі навчання вивчаються мови програмування та технології розробки веб-сайтів, віконних і мобільних додатків, загальна теорія проектування, конструювання та моделювання програмного забезпечення, управління проектами з розробки програмних систем, принципи та підходи до тестування програмних продуктів тощо.

ЖТЕК КНТЕУ

Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, Житомир
Середня спеціальна, з 2015 по 2018 (2 роки 9 місяців)

Специализация «Информационная деятельность предприятия» отличается тем, что студенты получают не только базовое экономическое образование, но и углубленные знания по компьютерным технологиям. Такая система подготовки дает студенту правильное понимание основ работы предприятия, развивает аналитическое мышление, техническую культуру и навыки работы с современными информационно-компьютерными технологиями. После завершения обучения студент знает, как создавать, внедрять и обслуживать современные информационные системы в работе предприятия любой отрасли, а также как научить персонал фирмы правильно пользоваться современными информационными технологиями.

Знання і навички

Windows MS Office HTML Adobe Photoshop Пользователь ПК Користувач ПК Java Пользователь Internet Користувач Internet Программирование Програмування Системне адміністрування Pascal Adobe Відповідальність Целевая страница Цільова сторінка

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: