Резюме від 29 лютого 2024

Анастасія

Репетитор з малювання, 20 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Викладач образотворчого мистецтва

з 09.2018 по нині (5 років 8 місяців)
Kingdom, школа вивчення іноземних мов і art студія, Київ (Викладання основ живопису, малюнку для дітей та дорослих. Підготовка до вступу у художні ВНЗ)

Проведення групових та індивідуальних занять з живопису та рисунку для дітей віком від 3-х років. Проведення індивідуальних занять та майстер-класів для дорослих з олійного та акрилового живопису. Підготовка учнів до вступу в художні ВНЗ. Проведення занять з малювання для дітей в літньому таборі. Проведення пленерів для учнів студії. Учні з якими я займаюсь отримують професійні знання і підготовку в галузі образотворчого мистецтва у відповідності до свого віку.

Викладач образотворчого мистецтва

з 09.2018 по 06.2019 (9 місяців)
Культурний центр Дім МК, Київ (Викладання основ живопису, малюнку для дітей та дорослих. Підготовка до вступу у художні ВНЗ)

Викладання дітям від 3-х років і дорослим, основ живопису, рисунку, композиції. Проведення індивідуальних і групових занять. Проведення майстер-класів з олійного, акрилового живопису для дітей і дорослих. Учні, отримують професійні знання і підготовку в галузі образотворчого мистецтва.

Викладач образотворчого мистецтва

з 09.2018 по нині (5 років 8 місяців)
Центр розвитку Різнокольорова Планета, Київ (Викладання основ живопису, малюнку для дітей та дорослих. Підготовка до вступу у художні ВНЗ)

Проведення групових занять з живопису, рисунку, ліплення для дітей віком від 3-х років. Проведення пленерів для учнів центру. Учні отримують професійні знання та навички в галузі образотворчого мистецтва у відповідності до свого віку.

Викладач образотворчого мистецтва

з 09.2006 по 08.2013 (6 років 11 місяців)
Школа мистецтв №1, Макіївка (навчання дітей різним видам мистецтва)

Викладання дітям молодшого і старшого шкільного віку основ образотворчого мистецтва. Підготовка до творчих конкурсів, до вступу у художні ВУЗи. Організація художніх конкурсів і виставок.
Перемога робіт учнів в міських,обласних і національних художніх конкурсах. Вступ до професійних ВУЗів.

Освіта

Харківська Державна Акадамія Дизайну і Мистецтв

Образотворче мистецтво, станковий живопис, Харків
Вища, з 2013 по 2017 (3 роки 9 місяців)

Художник-викладач образотворчого мистецтва, художник-виконавець станкової картини

Додаткова освіта та сертифікати

Участь у 3 міжнародних, 15 національних пленерах. Автор 3 персональних виставок. Учасник 3 міжнародних, 14 національних висновок

З 2006 року і до нині.

Знання і навички

Проведення художніх майстер класів для дітей та дорослих Організація художніх виставок професійних молодих митців Організація художніх виставок для дітей.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Член Національної спілки художників України :
Харківської організації НСХУ з 2014р.
Київської організації НСХУ з 2018р.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: