Резюме від 9 травня 2024 PRO

Віталій

Юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист з оцінки прав власності

з 02.2023 по нині (1 рік 3 місяці)
Рокада, БФ, Київ (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Допомагаємо населенню (в тому числі ВПО) яке постраждало внаслідок бойових дій. Допомога надається за підтримки Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН). Надаємо юридичні консультації (отримання довідки ВПО, довідки про фактичне місце проживання, поновлення права власності на будинок або земельну ділянку) та благодійну допомогу. Взаємодія з органами місцевого самоврядування.

Юрист

з 11.2018 по 08.2022 (3 роки 9 місяців)
Лігал Солюшнс (Legal Solutions), Київ (Юриспруденція)

Працював в сфері міграційного права, а саме: підготовка документів для отримання іноземцем посвідки на тимчасове та постійне проживання в Україні; отримання дозволу на імміграцію; підготовка документів для отримання віз типу D, C. Реєстрація ГО (та повний супровід діяльності ГО), ТОВ (та повний супровід діяльності ТОВ), ФОП, написання запитів, заяв, скарг, договорів. Проводив зустрічі з представниками Державної міграційної служби України, ЦНАПу (центр надання адміністративних послуг), Міністерсва юстиції. В жовтні 2021 року отримав підвищення - «Старший юрист».

Освіта

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Юридичний, Київ
Вища, з 2014 по 2019 (5 років 3 місяці)

Завершив навчання у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, юридичний факультет, спеціальність право, ступінь вищої освіти - магістр.

Додаткова освіта та сертифікати

Certificate of Participation has successfully participated in the training of Gender-Based Violence in Emergencies (UNHCR)

2023

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Закінчив військову кафедру. Займаюсь спортом (граю в футбол, відвідую спортзал). Комунікабельний, працьовитий, цілеспрямований, відповідальний, вміння працювати в колективі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: