Резюме від 23 липня 2020 PRO

Василь

Майстер дільниці

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Снятин

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер контрольно-вимірювальних приладів та автоматики

з 01.2019 по нині (5 років 4 місяці)
Родник плюс, Снятин (Телекомунікації, ІТ.)

Освіта

Вінницький Національний Технічний Університет

Медико-біологічне та електронне приладобудування, Технології та засоби телекомунікацій, Вінниця
Вища, з 2006 по 2012 (5 років 9 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК Windows Робота з оргтехнікою САПР Робота зі сканером Робота з факсом Робота з ксероксом Linux MS Visio Графічні редактори Текстові редактори MacOS OrCAD АТС Електронна таблиця Операційні системи Міні-АТС Парус СУБД Обслуговування та ксплуатація електроустановок споживачів.

Знання мов

Англійська — середній

Рекомендації

Черевик Олексій Йосипович

Черевик Олексій Йосипович

Начальник СЛД ТМ №5, РЦТ-154, ПАТ Укртелеком

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Одружений, є одна дитина. За період навчання в університеті пройшов додаткове навчання та отримав посвідчення монтажника радіоелектронної апаратури 2 розряду. Брав участь у конференціях присвячений новітнім технологіям телекомунікаційних мереж. 2008-2009рр. (в післянавчальний час) працював в науково-дослідній лабораторії університету. 2010-2011рр. (в післянавчальний час) працював в КТ "Радіо" ТС інженером з ремонту та програмування касових апаратів та терміналів. З 2011р. за направленням працював в ПАТ "Укртелеком" м.Деражня Хмельницької обл. на посаді електромеханіка станційного устаткування електрозв'язку. 2011-2012рр. отримав освітній рівень магістра інженерії телекомунікаційних систем (заочно).2015-2017рр. інженер лінійно-кабельних споруд та станційного устаткування. За період роботи в "ПАТ Укртелеком" пройшов навчання та отримав 5 групу допуску з електробезпеки. Для підвищення кваліфікації пройшов навчання за напрямком "Експлуатація ВОСП" в Державному Університеті Телекомунікацій м.Київ та отримав відповідний сертифікат на обслуговування ВОЛЗ первинної мережі. За період роботи в ПАТ Data Group удосконалив свої вміння з обслуговування ВОЛЗ. Є водійські права категорії: B,C1.


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: