Резюме від 4 червня 2019 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5080516

Водій, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Водій-експедитор

з 03.2016 по 08.2017 (1 рік 5 місяців)
Heawen Water, Житомир (Доставка питної води)

Розвиток компанії, збільшення бази клієнтів, покращення умов праці

Освіта

ЖДТУ, WSD, ЖТК

Облік і аудит, Житомир, Kalwaria Zebzydowska
Незакінчена вища, з 2014 по 2015 (9 місяців)

Маю середньо-спеціальну закінчену з червоним дипломом. Одну вищу не закінчену і одну вищу тільки розпочату, але залишену по особистому бажанню

Знання мов

Польська — вільно

Додаткова інформація

Зі свого боку обіцяю порядність, чесність, пунктуальність. Дуже прагну, будувати своє майбутнє в своїй рідній Україні. Нажаль зараз зроблені всі умови щоб просто поїхати на заробітки за кордон. Я маю таку можливість, маю документи і все для того щоб жити за кордоном, але ще щиро вірю, що знайдеться добрий роботодавець котрий зможе надати мені гідні умови праці, гідну зарплатню і такий графік роботи, щоб я міг також жити і розвиватися. Якщо ж це здійсниться , то я думаю прикладу максимум зусиль, талантів і сил, щоб якісно і добре, сумлінно і бездоганно виконувати свої обов'язки.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: