Резюме від 2 березня 2023

Алексей

Керівник транспортного відділу, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Механик автомобильной колоны

з 06.2012 по нині (11 років 10 місяців)
Государственный международный аэропорт Борисполь, Борисполь (Ремонт и обслуживание автомобильной техники)

Освіта

Национальный транспортный университет

Автоматический, инженер-механик, Киев
Вища, з 2007 по 2012 (4 роки 8 місяців)

Додаткова інформація

Механік автомобільної колони служби спецтранспорту (103 одиниці транспорту:легкові автомобілі, автобуси, вантажні автомобілі, спеціальна техніка (евакуатори, автопідйомник, паливозаправники, автокрани) 80 водіїв автоколони в оперативному підпорядкуванні.
Функціональні обов'язки: контроль випуску транспорту колони на лінію та повернення після зміни, потановка ТЗ на ремонт, обслуговування та прийняття після ремонту. Утримання техніки колони у технічно справному стані, формування річних заявок на закупівлю запасних частин, автогуми, АКБ, паливномастильних матеріалів для потреб колони. Підготовка звітів щодо роботи транспорту колони за місяць, GPS моніторинг транспорту колони, контроль витрат пального, робота з станціями технічного обслуговування.
Заміщення начальника колони на період відпустки та лікарняного ( формування графіків робочого часу водіїв, графіків відпусток, проведення інструктажів, розборів з підлеглим персоналом, розподілення транспорту між службами аеропорту).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: