Резюме від 17 жовтня 2018

Тетяна

Репетитор биологии

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

КНУ ім. Тараса Шевченка

ННЦ"Інститут біології та медицини", 2 курс, спеціальність "Біологія", Киев
Незакінчена вища, з 2017 по 2021 (3 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Біологія завжди була і є моєю пристрастю та моїм джерелом натхнення. Тому хочеться не тільки навчити охочих біології, а й зробити процес навчання цікавим, та, безумовно, інформативним. У шкільні роки я була переможцем всеукраїнських етапів олімпіад та турнірів з біології (2015-2017) та екології (2017), фінального етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України (2017), за що я отримувала Президентську стипендію (2017-2018), та була кандидатом у члени команди України для участі у Міжнародній олімпіаді з біології 2017 (International Biology Olimpiad 2017, Coventry, United Kingdom). ЗНО з біології здала на 197 балів (2017) та вступила на біологію в Київський Національний Університет ім. Тараса Шевченка. Зараз, як успішна студентка, я отримую підвищену стипендію, стажуюся в Інституті молекулярної біології та генетики НАН України у відділі сигнальних систем клітини, уже 2 роки поспіль є дійсним членом журі Всеукраїнського турніру юних біологів. Перебуваю у складі команди збірної КНУ на міжнародний "Студентський турнір природничо-наукових дисциплін" (Мінськ, Білорусь), яка минулого року взяла бронзу.
Займаюся репетиторством з біології та підготовкою учнів до олімпіад з біології. На даний час, актуальна підготовка учнів будь-яких класів до уроків біології та підготовка до ЗНО з біології. Заняття по вихідних днях (бажано), але можливі також у будні дні. Вартість - 100 грн/год (договірна).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: