Резюме від 4 лютого 2019

Ирина

Специалист бизнеса физических лиц

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Павлоград

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Нечепуренко Ірина Володимирівна
36 років ,м. Павлоград

Освіта:
1999р.-2001 р. Дніпропетровській технолого-економічний технікум ,спеціальність «товарознавство та комерційна діяльність» .
2014 р. по 2016 р. Бердянський університет менеджменту і бізнесу ,економічний факультет спеціальність «Маркетинг»
Досвід роботи :
з 2007 КБ "ПриватБанк", м. Павлоград ,кредитний експерт
Консультація клієнтів з питань кредитування; Оформлення кредитних договорів; Кредити(споживчі кредити). Розповсюджувала рекламу продуктів банку, крос продажи

З 2008р. по 2011р. ООО Вітмарк –Україна , бухгалтер-касир. Прийом і обробка первинної документації, контроль дебіторської та кредиторської заборгованості (проведення актів звірок з контрагентами).
з 2011р. по 2013р. ПАТ «ОТП банк» Перевірка, підготовка та збір документів для оформлення кредитів; фінансові консультації клієнтів та допомога в отриманні кредитів; формування заявок на отримання кредиту, ведення звітності та документації, контроль за рекламою.
з 2013 р. по теперішній час АТ «Укрсоцбанк» АТ «Альфа банк» провідний економіст
Працюю у відділенні банку .Надання інформації про продукти та послуги Банку існуючим та потенційним клієнтам; Повна ідентифікація клієнта; Консультація клієнтів з питань кредитування; Оформлення кредитних договорів; Оформлення та видача особистих, миттєвих, кредитних, зарплатних, пенсійних, студентських, соціальних карт ( MasterCard, VISA); Облік карт; Укладання договорів. Оформлення страхових продуктів: Розрахунок суми кредиту та розміру щомісячних платежів в рахунок погашення заборгованості, перевірка наявності необхідних документів; Відкриття, закриття та обслуговування поточних, ощадних, депозитних рахунків; Робота з картковими рахунками; Просування продуктів та послуг Банку з метою виконання поставлених кількісних та якісних завдань; Активне залучення нових клієнтів та розширення клієнтської бази; Віришення конфліктних ситуацій,.
Особисті якості:
Висока працездатність, умінням налагоджувати контакти, володію технологіями спілкування з клієнтами, комунікабельна, уважна, дисциплінована, презентабельна, наполеглива, відповідальна, орієнтована на результат. Активна життєва позиція.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: