Резюме від 26 березня 2019

Тетяна

Лаборант, інженер-хімік, контролер якості, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Контролер якості готової продукції

з 01.2010 по 12.2018 (8 років 11 місяців)
ПрАТ "ВКФ", Винница (Харчова промисловість)

контроль якості харчової продукції кондитерських груп : борошняних та цукристих, шоколадних мас, напівфабрикатів в цехах основного виробництва, контроль дотримання рецептур; досвід роботи з лабораторним устаткуванням, ретельна робота за документами системи управління якістю та системи менеджменту безпеки харчової продукції, ДСТУ,реєстрація показників у вихідних документах, поточний контроль, контроль дотримання технологічних режимів, робота з нормативною документацією на методи проведення досліджень.

Інженер-лаборант

з 06.2001 по 01.2010 (8 років 7 місяців)
ТОВ"АВИС", Винница (Производство)

інженер-лаборант хімічного аналізу ТОВ “АВІС”, приготування титрованих розчинів,робота з реактивами, приймання сировини, визначення фізико-хімічних показників з партій продукції олієжирового виробництва та безалкогольних напоїв, контроль якості

Освіта

1996-2001р.- Вінницький політехнічний технікум, 2001-2006 р.- ВДПУ,

Спеціальність “Хімія”, кваліфікація вчителя хімії. спеціальність “Виробництво жирів та жирозамінників”, кваліфікація техніка-технолога;, Винница
Вища, з 2001 по 2006 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК

Додаткова інформація

Пунктуальність, цілеспрямованість, досягнення результатів трудових завдань,здатність нести відповідальність. Знання ПК,Word, Exel, користування виробничими програмами, англійською володію на розмовному рівні.
Сімейний стан: одружена, маю 2-х дітей

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: