Резюме від 19 лютого 2019

Дмитро

Журналіст, рекламіст, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто проживання:
Кременчук
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Запоріжжя, Київ, Кременчук, Львів, Одеса, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Работаю сам на себя

з 11.2018 по нині (5 років 6 місяців)
журналист, Кременчуг (Мене цікавить ведення історичних, містичних, фантастичних, релігійних подій.)

Email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Портфоліо:
advertisementandjournalismmedia.wordpress.com
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ласкаво просимо на мій сайт і фейсбук приеднуйтесь

З 2008 року був різних місцях і був, то дико скутий обставинами. То співав долі закохані пісні. Зараз пишу книгу на основі свого досвіду, вона довга, написав всього лише три глави. Шукаю видавця який допоможе безкоштовно поширити книгу і моя мета перетворити її в сценарій серіалу

Учредитель

з 05.2007 по нині (17 років)
неджвижимость, Кременчуг (купля и продажа недвижимости)

(Нерухомість та Девелопмент)
У 2007 році я почав заніматься нерухомістю. Спочатку я працював в агентстві нерухомості яке викуповивало за гроші прибуток ми ділили 50 \ 50 потім, через пів року на трьох і я почав працювати сам. Викупопував нерухомість в кредит. А потім прийшов 2008 рік та ціни дико впали, я розорився. Потім у мене з'явилися гроші я працював самостійно. У мене хороші зв'язки в Кременчуці, я виконую роль посередника.

Учредитель

з 06.2004 по 05.2007 (2 роки 11 місяців)
ЧП Добринін Д.О., Кременчуг (роздрібна продажа елітного чаю)

По закінчені роботи на пивзаводі я став на облік в центр занятості Кременчука. І презентував там бізнес план по розничній торговлі елітними чаями. Вони мені дали стартовий капітал. Я открив ЧП. А тоді жінка мене вмовила потратити його на дитячи каляски. І я відкрив на базарі в Кременчуці розничну точку і паралельно займався презентаціями чаю в кафе, барах і ресторанах. Презентація заключалася, в тому що я давав по смакувати перший раз клиентам чаї заварючі їх сам і тоді їм подобалось і вони давали заявку і моя кліентся база постійно поповнювалась.

Регіональний менеджер

з 06.2003 по 06.2004 (1 рік)
ЗАО «Пивзавод», Кременчук (Розвитя регіональної мережі.)

Цілий рік я провів в командировках і спочатку ми їздили з колективом на моїй машині і вирішували питаня по заборгованості. Тоді пивзавод випустив браковану продукцію і появилась заборгованість і такі були правила давати кліентам в борг. Потім я їздив сам і повертав борги по регіонам. Я тоді начав вчитися в КРГУ на спеціальності психологія і коли я пройшов 1 курс я покинув, тому що жінка завагітніла другою дитиною. Я покинув працю на пивзаводі тому що жінкі потрібна була допомога. І один знайомий мені запропунував займатися елітними чаями в роздрібці. Я добре у цьому розбираюсь і розробив план по покриттю з яким презентував у центрі занятості м.Кременчука.

Торговий агент FMCG

з 07.2002 по 06.2003 (11 місяців)
Альма-трейд ТОВ (FMCG), Кременчук (Продаж ключовим клієнтам в м Кременчук, оптовим клієнтам, супермаркетам і роздрібної мережі)

Я завоював перше місце на Україні і мене запросили бути супервайзером в Сумах представництво Добрині-да.

Торговий представник

з 03.1995 по 08.2001 (6 років 5 місяців)
ЧП Іщенко, Кременчук (В березні 1995 року я почав робити у рекламному агентстві, ходив по обєктам і збирав заявки.)

Досягнення:
А потім я створив рекламне агенство 5 осіб персоналу і випускав зовнішню рекламу. Я розробляв рекламні кампанії і писав рекламні тексти, прекрасно в них розбираюся. Можу працювати рекламістом.

Освіта

Кргу

Психология, Кременчук
Незакінчена вища, з 2006 по 2007 (1 рік 1 місяць)

Дві сесії вчення по психологіі

Додаткова освіта та сертифікати

Тиждень тренінгів продажу

2002

Тиждень щільних тренінгів по радіостанціям

2001

Знання і навички

Користувач ПК Користувач Internet Вмію розбиратися в людях, знаю чого вони хочуть. Постійно сиджу в интеренете і в курсі всіх світових новин. За покликанням я письменник. Можу вести світові новини. Вмію швидко читати, можу збирати інформацію і добре її запамятов Мене цікавить ведення містичних, фантастичних, релігійних подій Вмію розбиратися в людях знаю чого вони хочуть і трохи читаю За покликанням я письменик пишу свою биографию и сценарий Вмію швидко читати можу збирати інформацію і добре її запамятати Ведення історичних містичних фантастичних релігійних собитій

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: