Резюме від 15 квітня 2021 PRO

Анна

Психолог

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст (психолог)

з 11.2015 по 01.2019 (3 роки 2 місяці)
Рокитнівський районний військовий комісаріат, Рокитне (Рівненська обл.) (Державні організації)

Вела прийом громадян,здійснювала професійно – психологічний відбір громадян, які підлягають приписці до призовної дільниці, громадян призовного віку, кандидатів на військову службу за контрактом . Проводила допоміжні заходи під час реабілітації демобілізованих учасників АТО. Проводила діагностику та оцінку особистих якостей особового складу комісаріату,налагоджувала взаємодію та спостерігала за мікрокліматом в колективі. Працюювала з різного роду документацією.
Маю досвід проведення тренінгів у галузях вікової, педагогічної та соціальної психології.

Освіта

Рівненський державний гуманітарний університет

Психолого – природничий факультет,спеціальність «психологія», здобула диплом магістра з відзнакою за кваліфікацією психолог, викладач психології, Рівне
Вища, з 2010 по 2015 (4 роки 9 місяців)

У 2014 році стала переможцем Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Педагогічна та вікова психологія».

У 2014 році отримала премію голови Рівненської обласної державної адміністрації за особливі успіхи у навчанні, творчо – мистецькій та громадській роботі та увійшла до списку найкращих студентів Рівненщини 2014 року.
У 2015 році посіла 3 місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у галузі «Педагогічна та вікова психологія».

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Знання комп’ютера MS Office, програми листування, Інтернет.
Володіння мовами: українська, російська – вільно, англійська – базовий рівень.
Особисті якості: комунікабельна, відповідальна, пунктуальна, вмію працювати в команді, цілеспрямована та маю активну життєву позицію.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: