- PRO
Олександра
Су-шеф, 40 000 грн
- Розглядає посади:
- Су-шеф, Кондитер
- Вид зайнятості:
- повна, неповна
- Вік:
- 25 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5293750/?puid=13031
Досвід роботи
Кондитер
з 04.2024 по 03.2025
(11 місяців)
Sunnybakery, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль якості продукції
Стажування працівників
Переоблік, замовлення продукції
Проробки нових десертів до свят
Макаронс
Робота з шоколадом та шоколадним декором
Мусові та порційні тістечка, печиво, морозиво, цукерки.
Розглядаю цікаві вакансії, у тому числі розробка меню для нового закладу.
Су-шеф
з 01.2022 по 02.2022
(1 місяць)
Stella Sweets, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота з мусовими тортами та тістечкам, дзеркальна глазур та велюр. Бісквітні торти та класичні. Виготовлення шоколадних корпусних цукерок та шоколадного декору. Замовлення продукції, контроль якості виробів, стажування працівників, забезпечення гарного настрою в період робочого дня😊
Проведення щомісячних переобліків та інвентаризації.
Кондитер
з 05.2021 по 11.2021
(6 місяців)
Кафе Picnic, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Кондитер / старший кондитер
з 05.2020 по 01.2021
(8 місяців)
Takava, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Виробництво десертів та тортів згідно вимог, контроль їх якості.
Виробництво святкових десертів
Замовлення сировини, відстеження ринку кондитерських інгредієнтів.
Проведення щомісячних переобліків та інвентаризацій.
Кондитер/пекар
з 07.2019 по 05.2020
(10 місяців)
Хлібний, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кондитер
з 03.2019 по 07.2019
(4 місяці)
Make my cake, Київ (Сфера обслуговування)
Кондитер
з 06.2016 по 04.2019
(2 роки 10 місяців)
Домашняя кондитерская, Київ (Власна кондитерська)
Освіта
Київський кооперативний інститут бізнесу і права
Харчових технологій, Київ
Середня спеціальна, з 2017 по 2020 (2 роки 8 місяців)
Додаткова інформація
Мусові торти
Бісквітні торти/бенто торти
Чізкейки
Макаронс
Класичні торти:
Київський
Медовик
Наполеон
Спартак
Корпусні тістечка
Печиво, кекси, брауні, тарти, шу
Шоколадки, цукерки, декор
Морозиво
акуратність;
уважність;
ініціативність;
організаторські здібності;
відповідальність;
пунктуальність;