Резюме від 17 жовтня 2022 PRO

Марія

Економіст, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець

з 08.2019 по нині (4 роки 9 місяців)
ПАТ "СК Українська страхова група", Ровно (Фінанси, банки, страхування)

Робота з клієнтами,оформлення договорів страхування, надання інформації по страхових продуктах, ведення звітної документації.

економіст

з 03.2003 по 12.2018 (15 років 9 місяців)
АТ "Державний ощадний банк України", Рівне (банкіська)

Освіта

Тернопільська академія народного господарства

Менеджмент зовнішньо-економічної діяльності, Тернопіль
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Резюме

Грабовецька Марія Тарасівна

Дата народження: 01.09.1983 р.
Сімейний стан: незаміжня
Адреса: м. Рівне
Мобільний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Стаж: 15 років

ОСВІТА :
У 2000-2004рр.навчалась в Тернопільській академії народного господарства за спеціальністю «Менеджмент зовнішньо-економічної діяльності» і здобула кваліфікацію бакалавра з менеджмента зовнішньо-економічної діяльності.
У 2004-2005рр. навчалась в магістратурі Тернопільської академії народного господарства за тією ж спеціальністю.

ДОСВІД РОБОТИ:
- з березня 2003р. по лютий 2013р. працювала бухгалтером сектора-розрахунковий центр відділу організації бухгалтерського обліку, звітності та контролю філії-Рівненське обласне управління ВАТ Державний ощадний банк України (продаж кредитних ресурсів, проведення платежів по системі Клієнт-банк, формування документів, формування звітів про рух коштів та ін.).
- з лютого 2013р. переведена на посаду провідного економіста сектора супроводження операцій за платіжними картками відділу бек-офісу того ж банку (контроль за встановленням кредитних лімітів по карткам, здійснення зарахування коштів в межах зарплатних проектів, виплати пенсій та грошових допомог, контроль за автоматизованим зарахуванням коштів на рахунки фізичних осіб, робота з супроводженням пакету документів юридичних справ за рахунками з використанням платіжних карток та ін.).
з серпня 2019р. працюю фахівцем в ПАТ "СК Українська страхова група" ( робота з клієнтами, оформлення договорів страхування, надання інформації по страхових продуктах, ведення звітної документації


ЗНАННЯ І НАВИЧКИ: Володіння комп'ютером на рівні досвідченого працівника (Word, Excel, Windows Commander, FAR manager, пошта),1С Базові знання англійської мови . Володіння оргтехнікою: міні АТС, факс, ксерокс.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ: Відповідальна, комунікабельна, здатна швидко адаптуватись до нової роботи, дисциплінована, старанна, швидко навчаюся усьому новому, маю бажання працювати та самовдосконалюватися з метою професійного кар’єрного росту.
Маю велике бажання змінити сферу діяльності та розвиватись в нових напрямках.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: