- PRO
Ксенія
Координатор заходів, 50 000 грн
- Розглядає посади:
- Координатор заходів, Фахівець з гостинності
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 36 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5362679/
Досвід роботи
Head of project
з 05.2023 по нині
(2 роки 3 місяці)
ARMADUM LAWYERS, Київ (Юриспруденція)
Пошук потенційних клієнтів, та робота з ними. Холодній/теплі дзвінки. Підписання договорів. Збір необхідних документів юристу, та контроль вирішення питань між клієнтом та юристом.
Організатор з постачання електроенергії
з 06.2022 по 05.2023
(11 місяців)
Energum, Київ (Енергетика)
Head of project
з 07.2021 по 02.2022
(7 місяців)
ARMADUM LAWYERS, Київ (Юриспруденція)
Пошук потенційних клієнтів, та робота з ними. Холодній/теплі дзвінки. Підписання договорів. Збір необхідних документів юристу, та контроль вирішення питань між клієнтом та юристом.
Продавець-консультант
з 11.2020 по 06.2021
(7 місяців)
Атб, Київ (Роздрібна торгівля)
Відповідальність за наявність товару на поличках, слідкування за терміном придатності та наявність під кожним товаром актуальним цінником. Робота з клієнтами на касі.
Адміністратор
з 08.2020 по 11.2020
(3 місяці)
Ресторан «Любчик», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Введення документообігу. Прийом та замовлення товарів. Написання звітів. Закриття зміни. Спілкування з персоналом та гостями закладу. Робота з конфліктами.проведення інвентаризацій. Знання касової дисципліни.
Консультант
з 06.2020 по 07.2021
(1 рік 1 місяць)
Атб і Райфайзен банк, Київ (Фінанси, банки, страхування)
Спілкування з клієнтами, стосовно банківських послуг. Правильне заповнення документації при відкритті банківської картки.
Продавець-консультант
з 05.2020 по 08.2020
(3 місяці)
АТБ-маркет, Київ (Роздрібна торгівля)
Відповідальність за наявність товару на поличках, слідкування за терміном придатності та наявність під кожним товаром актуальним цінником. Робота з клієнтами на касі.
Адміністратор
з 08.2019 по 04.2020
(8 місяців)
Остання барикада, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Введення документообігу. Прийом та замовлення товарів. Написання звітів. Закриття зміни. Спілкування з персоналом та гостями закладу. Робота з конфліктами.проведення інвентаризацій. Знання касової дисципліни. Зустріч гостей, проведення екскурсії закладу
Менеджер
з 06.2019 по 08.2019
(2 місяці)
Пивна Дума, мережа ресторанів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Введення документообігу. Прийом та замовлення товарів. Написання звітів. Закриття зміни. Спілкування з персоналом та гостями закладу. Робота з конфліктами.проведення інвентаризацій. Знання касової дисципліни.
Керуючий рестораном
з 08.2016 по нині
(9 років)
Restaron, кафе «Шампанерія Х&Х», Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Зустріч гостей, проведення співбесід, складання робочого графіку працівників, робота з ПК, робота з документацією, проведення інвентаризації, рішення конфліктних ситуацій, щоденне спілкування з персоналом, робота над мотивацією персоналу.
Адміністратор
з 09.2012 по 08.2016
(3 роки 11 місяців)
Restaron (кафе «Кентавр», ресторан «Мон Піус»), Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Зустріч гостей, складання робочого графіку працівників, робота з ПК, робота з документацією, рішення конфліктних ситуацій, щоденне спілкування з персоналом, робота над мотивацією персоналу.
Офіціант
з 07.2010 по 05.2011
(10 місяців)
ресторан "Прага", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Обслуговування та спілкування гостей.
Стажер
з 07.2009 по 08.2009
(1 місяць)
Мережа готолей «Орбіс», Замость, Польша (Готельно-ресторанний бізнес)
Приймала участь в міжнародному стажуванні в Польщі, в м.Замость, в мережі готелей «Орбіс» . Працювала помічником шеф-кухаря, допомагала в оформленні бенкетного залу, обслуговувала гостей ресторану.
Практикант
з 03.2008 по 06.2008
(3 місяці)
Від Львівського Інституту Економіки та Туризму, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Приймала участь у міжнародному обміні студентами із м.Меццоломбардо, Італія. Проходила стажування на базі навчання школи Італії.
Проходила технологічну практику на базі
НЛВКГ та ДС «Мандрівник», під час якої розробила технологічні та калькуляційні карти страв з морепродуктами, та відпрацювала їхню технологію приготування.
Практикант
з 05.2007 по 06.2007
(1 місяць)
НЛВГ і ДС «Мандрівник», Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Проходила навчальну практику НЛВКГ та ДС «Мандрівник», під час якої ознайомилася з організацією роботи підприємства.
Освіта
Львівський Інститут Економіки та Туризму
Факультет харчової промисловості; інженер-технолог харчування, Львів
Вища, з 2006 по 2011 (5 років)
Додаткова освіта та сертифікати
Тренінг О. Мусатова " Управління кухнею"
2015 рік, 2 дня
Знання і навички
- MS Office
- 1С
- R-Keeper
- Комунікабельність
- Відповідальність
- Здатність до навчання
- Ведення документації
- Організованість
- Привітність
- Уміння користуватись оргтехнікою
- Ведення CRM
- Знання офісних програм
- Грамотна усна та письмова мова
- Оперативність
Знання мов
- Англійська — середній
- Українська — вільно
- Російська — вільно
- Польська — початковий
- Французька — початковий
Схожі кандидати
-
Івент-менеджер, режисер
15000 грн, Київ, Дистанційно -
Event manager
Київ, Львів -
Координатор заходів
Київ -
Координатор заходів
Київ -
Івент-менеджер, психологиня, ведуча
Київ -
Ивент-менеджер
Київ