Резюме від 23 лютого 2022 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5563142

Менеджер з продажу, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

менеджер з продажу

з 10.2008 по нині (15 років 7 місяців)
Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт

Переговори, та продажі В2В. Напрацювання клієнтської бази, заключення договорів, ведення клієнта по всім питанням, зустрічі, відрядження. Пошук нових постачальників, тестування матеріалу. Збільшення обсягу продажу матеріалу.
Досягнення: розвиток напрямку з "нуля" до лідируючих позицій на ринку поліграфії.

Освіта

Українська Академія Друкарства

Інженер-технолог, Львів
Вища, з 2001 по 2005 (3 роки 6 місяців)

Факультет перепідготовки і підвищення кваліфікації
Кваліфікація: технолог -видавець.
Спеціаліст.
Випускників готують до роботи на підприємствах поліграфічної, хімічної, пакувальної, целюлозно-паперової та інших галузей промисловості, а також у видавництвах, науково-дослідних та проектно-конструкторських організаціях, в комерційних та приватних фірмах, діяльність яких пов’язана із виготовленням поліграфічної продукції. Вони працюють на посадах інженерів-технологів, інженерів лабораторій, майстрів дільниць, начальників цехів, молодших наукових співробітників, менеджерів з маркетингу, головних технологів, а також адаптовані до таких видів професійної діяльності, як менеджер, маркетолог, інженер з охорони праці, інженер з метрології.

Додаткова інформація

Володіння мовами :
Українська – вільно, російська -вільно, англійська – базовий рівень.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: