Резюме від 15 липня 2019

Дарья

Официант, 4 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
21 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Специализированная школа №64 (испанский язык)

Киев
Середня, з 2008 по 2019 (10 років 8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Bravo Escuela de español

2017, 9 месяцев

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Іспанська — середній

Додаткова інформація

Вітаю, Майбутній роботодавець)
Я б хотіла представити себе та пояснити, чому вам варто обрати саме мене на цю вакансію.
Так склалося, що найбільшим моїм захопленням в житті є люди. Комунікація, взаємодія із новими особистостями - це те, що я обожнюю понад усе, адже кожен є особливим. Я не можу погано ставитися до людей, навіть якщо для інших це неможливо, це просто проти моєї природи)) Тому на такому місці працевлаштування я зможу відчувати себе, як риба у воді.
Так, у мене немає досвіду роботи, адже мені тільки буде 17 у вересні, проте є бажання працювати та отримати той досвід, якого мені не вистачає. Нехай мій вік вас не лякає. На відміну від інших моїх однолітків я відповідальна, прагматична та навіть перфекціоніст в організаційних питаннях. Але я не зануда, ні в якому разі. Я люблю пожартувати, але просто всьому знаю міру. Якщо ми з вами будемо співпрацювати, я можу вам гарантувати, що з мого боку ви не помітите і натяку на небажання працювати.
Хотілося б зазначити, що я вільно володію англійською мовою, та володію іспанською мовою на рівні А2, тобто у спілкуванні з іноземцями я відчуваю себе спокійно та впевнено.
Отож, дякую вам за ваш час та, сподіваюсь, до зустрічі

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: