Резюме від 16 серпня 2019

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5642242

Руководитель среднего звена, оператор на производство

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Охтирка

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

головний інженер (відділення) управління експлуатації

з 07.2007 по 04.2019 (11 років 9 місяців)
ПАТ "Сумигаз", Ахтырка (газифікація та газопостачання)

До спектра моїх обов’язків входило :
-Контролювати та забезпечувати технічно правильну експлуатацію устаткування та інших основних засобів і виконання графіків їх ремонту, безпечні і здорові умови праці, запобігання шкідливого впливу виробництва на навколишнє середовище.
-Забезпечувати постійне підвищення технічної підготовки виробництва, його ефективності, скорочення матеріальних, фінансових та трудових затрат на технічне обслуговування та ремонт систем газопостачання.
-Здійснювати контроль за додержанням технологічної дисципліни, правил та норм з охорони праці та цивільного захисту, вимог інших державних органів.
-Керувати роботами по ліквідації аварії у системах газопостачання.

08.09.2017 року був нагороджений дипломом за 10-літню сумлінну працю в ПАТ «Сумигаз» та присвоєно почесне звання «Заслужений працівник ПАТ «Сумигаз»».

Освіта

Харківський інститут пожежної безпеки МВС України

"Пожежна безпека", Харьков
Вища, з 1992 по 1997 (4 роки 11 місяців)

Додаткова інформація

21.02.2014 року закінчив Харківський національний університет міського господарства ім.. О.М.Бекетова за спеціальністю «Теплогазопостачання і вентиляція».

Схожі кандидати

Керівник виробництва
Охтирка, Суми, Тростянець (Сумська обл.)

Оператор на виробництво
Охтирка

Адміністратор
Охтирка

Керівник логістичного відділу
25000 грн, Охтирка

Керівник
Охтирка, Суми, Тростянець (Сумська обл.)

Адміністратор
Охтирка

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: